Hacettepe meme büyütme dr.haldun

Ladybirds

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2011
131
14
Kızlarrr slm:KK66:))meme isteyenler haydi buraya:KK66:bu konuya ayrı bi başlık açtım çünkü forumdaki arkadaşlarla sürekli yazışma halindeyiz.Her gün bana olduğum göğüs ameliyatıyla ilgili birsürü soru gelio yaptırmayı düşünen arkadaşlardan.Her soru sorana cvp vermeye çalışıorm ama konu bölünüyor. O yüzden ayrı bir konu başlığı açtım buraya belki size daha fazla yardımcı olur die.Her türlü soruyu burdan da sorabirsiniz,en aZından bütün bilgiler bir arada olur...

Haldun beye yaklasik 5 ay once meme büyütme ameliyatı oldum.Bu site sayesinde keşfettim onu. Hastalari çok olumlu yorumlar yapmışlardı;hem estetik yeteneği hem profesyonelligi hem hastalara yaklasimina dair.Hemen randevu aldim.Gercekten de onu taniyinca anlatilanlarin az bile olduğunu farkediyosunuz.O kadar kendinden emin ve güven veriyor insana.Daha once danismaya gittigim doktorlarin aksine,isteklerinizi ve beklentilerinizi sabirla dinleyip objektif yorumlar yapiyor.Böylece karsinizdaki doktorun maddi kaygilarla karsisindakine bos umut veren birisi degil de isini ve hastasini gercekten onemseyen bir doktor oldugunu anlıyorsunuz.

Bence cok onemli diger bir konu da ameliyat sonrasi: daha önceden bu ameliyatı olan arkadaslarim ameliyat sonrasi ciddi agrilar yasamislardi.Bu sureci onlarla birlikte tecrube ettigim icin çok korkuyordum, ama ameliyatin ilk gunu de dahil olmak uzere sirt ustu yatmak zorunda olmaktan dolayi sirt agrilarimin disinda hic siddetli bir agrim olmadi.Arkadaslarim bile inanamadilar bu duruma. Bense yine bu olayi doktorumun yetenegine bagliyorum. Haldun beye gercekten ne kadar tşk etsem azdır. Ameliyattan sonra da son derece ozenli bir doktor oldugunu hep hissetmisimdir.Cunku hastalarina onlari ozel hissettiren,ilgili,bilgili,yetenekli,zevkli ve en önemlisi de durust bir insan. Tesekkurler doktorum Haldun Kamburoglu...

Arkadaşlar bu tür ameliyatlar rahatça paylaşılamıyor..en yakın arkadaşlarla bile..o yüzden bu site iyiki var..Sormak istediğiniz her soruyu cevaplayabilirim seve seve:)

Bari soyadinida yazsaydin :-) bende varim kizlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende Haldun Onuralp Kamburoğlu'nun hastasıyım mart ayında göğüs büyütme ameliyatı oldum,bir gece hastanede yattım taburcu olduktan 2 gun sonra sehır dısına cıkabılıcek kadar ağrısız ve acısız bır süreç geçirdim.Büyüklüğüne kendisi karar verdi ve iyi ki de öyle oldu vücut yapıma çok uygun ve inanılmaz doğallar.Kesinlikle tavsiye ediyorum hem bu kadar güzel bir sonuç çıkardığı hem ameliyat sürecinin diş çektirmekten de kolay ağrısız ve acısız bir şekilde geçmesini sağladığı hemde ameliyat oncesı ve sonrası her turlu sorumda bıkmadan ılgılendığı için.

merhaba Laydbirds :)
benimde doktorum Haldun beydi 18 martda ameliyat oldum senin gibi bende doktorumdan cokkk memnunum
artık tamamen iyileştim Haldun beye teşekkürler :KK24:

Bende Haldun Onuralp Kamburoğlu'nun hastasıyım mart ayında göğüs büyütme ameliyatı oldum,bir gece hastanede yattım taburcu olduktan 2 gun sonra sehır dısına cıkabılıcek kadar ağrısız ve acısız bır süreç geçirdim.Büyüklüğüne kendisi karar verdi ve iyi ki de öyle oldu vücut yapıma çok uygun ve inanılmaz doğallar.Kesinlikle tavsiye ediyorum hem bu kadar güzel bir sonuç çıkardığı hem ameliyat sürecinin diş çektirmekten de kolay ağrısız ve acısız bir şekilde geçmesini sağladığı hemde ameliyat oncesı ve sonrası her turlu sorumda bıkmadan ılgılendığı için.

maşallah sana merve ben senin kadar acısız geçti diyemicem. ama yine olsa yine yaparım :KK1:
ama Haldun bey için aynı şeyleri düşünüyorum :KK16:

Eğer ki göğüs estetiği yaptiracaksanız tek adres Hacettepe Haldun Kamburoğlu diyorum.Kendisi hem işinde çok iyi hem de hastalarıyla gece gündüz demeden (sorup cvp alabileceğiniz) sıcak, samimi, hasta psikolojisinden anlayan, sizin için en iyisini bilen ve yapan, güven veren birisi..Ben ilk görüşmemde doğru yerdeyim demiştim. 23 Mayıs'ta ameliyat oldum sonuçtan çok memnunum. Kendisi ameliyatlarını drensiz ve kaburga uyuşturmalı yaptığı için çok ağrınızda olmuyo.Ameliyat sonrası komplikasyon oluşmaması işinin ehli olmasından kaynaklanıyor. Artık yakından takip edebileceğiniz web adresi var www.haldunkamburoglu.com burdan tekrar teşekkür ediyorum kendisine ve şiddetle tavsiye ediyorum....

merhaba Laydbirds :)
benimde doktorum Haldun beydi 18 martda ameliyat oldum senin gibi bende doktorumdan cokkk memnunum
artık tamamen iyileştim Haldun beye teşekkürler :KK24:

Bende haldun beye olmayi düsünüyorum. .sana arkadaslik teklifi gönderdim..resimlerin varsa görebilirmiyim?

maşallah sana merve ben senin kadar acısız geçti diyemicem. ama yine olsa yine yaparım :KK1:
ama Haldun bey için aynı şeyleri düşünüyorum :KK16:

Kizlar hadun bey benim izinli oldugum tarihte yokmus..beni aradi haber verdi.oda izindeymis o tarihte. Ben ne yapcam simdi:)
Bu yil baska iznim yok:KK25:

Merhabalar,
bende Dr. Haldun Bey'i kadınlar klübünde tanıyanlardanım ve iyikide tanımışım :KK9: :KK9: Hacettepe üniversitesine meme büyütme için bilgi almaya gittiğim anda benimle çok yakından ilgilenen Haldun Bey sayesinde bu güzelmi güzel gögüslere sahip olduğum için çokkk ama çokkk mutluyum:)
Haldun Bey işine aşık, çalışmayı seven az bulunabilen doktor sıfatında biri. Saçmasapan şeyler söyleyip sizi kandırmıyor, beklentinizden daha güzel sonuçlr veriyor, diren kullanmıyor ve daha sağlıklı koşullarda iyileşiyorsunuz.
Söyle bir dünya yok yada bende olmadı; 2 günde iyileştim , kalktım oynadım zıpladım.. meme büyütme ameliyatı ağrılı bir ameliyattır ve sonucunda da doktor hatası yüzünden felç geçirenler, ölenler de olabiliyor.. Hem kazıklanmayayım hem emin ellerde olayım derseniz tek önereceğim isim Haldun Bey dir ki amaliyat sonrası asla desteğini sizden esirgemez mesela ben işlerimin yoğunluğundan kontrole gidemediğim zamanlar veya herhangi bir şekilde pimpirikliğimden ötürü korktuğum zamanlar whatassapptan veya arayarak Haldun Beye kolayca ulaşabiliyorum:)
Çok yakın arkadaşım gazi üniv. meme küçültme ameliyatı oldu ve benim farkkettiğim ona da söyledim gögüslerinin biri yukarda biri aşagıda kalmıştı. O kadar sıkıntı çekip birde istemediğiniz sonuç almak çok üzücü. Ayrıca benim göğüslerimde sol tarafta yapısal bir bozukluk vardı kemik yapısından kaynanklanan ve ameliyata girmeden önce sol göğsüm sağdan biraz farklı olacak dediği halde çıktığımda o sorunuda düzeltmişti Haldun bey.. :KK16: şimdi farklı estetiklere yöneldim doğrusu çünkü muhteşem hissediyorusunuz :) insanlar sizi hep yatıştırıyor, seni seven böyle sevsin söyle sevsin .. önemli olan kendi mutluluğunuz.. Tekdileğim Haldun Bey'in başka bir ile gitmemesi Ankara da kalması ve yaşım ilerledikçe güvenli ellerde küçük estetikler yaptırabilmem:) Kadın için en önemli şey güzelliktir kim ne derse desin:) Ayrıca diğer illerden de çok hatası var, burun estetiği yaptığı hastaları da gördüm o anda yaptırasım geldi harika ve doğal :) Kesinlikle Haldun Beyi tavisye ediyorum.. Detaylı bilgileri sorarsanız anlatırım :)

Kızlar Haldun Beyden randevuyu nasıl alıyoruz?
Telefonla mı yoksa hacettepenin sitesinden mi?

Selam,
Benim de gogus buyutme ameliyatimi Mayis ayinda Haldun Kamburoglu yapti.
Haldun Beyin bi kac hastasini taniyan arkadasimin israrina dayanamayip "devlet hastanesinde estetik mi yaptirilir " onyargisiyla soylenerek gittigim muayneden ameliyat gunu alip ciktim.
Haldun Bey gorustugum ilk doktor olmasina ragmen baska biriyle gorusmeyi hic dusunmedim zira ilk tanistigimiz andan itibaren kendinden emin tavri ve konuya hakimiyeti beni ikna etmeye yeterli oldu..
Sorunsuz gecen bi ameliyattan ve hizli bi iyilesme surecinden sonra ortaya cikan sonuc tek kelimeyle mukemmel..
Ben sadece bi kere nasil bisey istedigimi anlattiktan sonra gerisini tamamen kendisine biraktim ve hem sekil hem boyut olarak bekledigimden cok daha guzel bi sonuca ulastim..
Yara izlerim bu kadar kisa surede hic belli olmayacak kadar siliklesti ve goguslerimin gorunumu buyuk olmalarina ragmen estetik oldugu anlasilamayacak kadar dogal..
Yani kisacasi Haldun bey hem cok zevkli hem cok yetenekli,profesyonelligi ve tecrubesi zaten tartisilmaz...
Ayrica cok yogun olmasina ragmen her ihtiyacim oldugunda kendisine ulasabilmem kendimi daha da guvende hissetmemi sagladi..
Ameliyat olmayi dusunen herkese en azindan bi kere gorusmelerini tavsiye ediyorum,sonra kararinizi vereceksiniz zaten :))

Selam,
Benim de gogus buyutme ameliyatimi Mayis ayinda Haldun Kamburoglu yapti.
Haldun Beyin bi kac hastasini taniyan arkadasimin israrina dayanamayip "devlet hastanesinde estetik mi yaptirilir " onyargisiyla soylenerek gittigim muayneden ameliyat gunu alip ciktim.
Haldun Bey gorustugum ilk doktor olmasina ragmen baska biriyle gorusmeyi hic dusunmedim zira ilk tanistigimiz andan itibaren kendinden emin tavri ve konuya hakimiyeti beni ikna etmeye yeterli oldu..
Sorunsuz gecen bi ameliyattan ve hizli bi iyilesme surecinden sonra ortaya cikan sonuc tek kelimeyle mukemmel..
Ben sadece bi kere nasil bisey istedigimi anlattiktan sonra gerisini tamamen kendisine biraktim ve hem sekil hem boyut olarak bekledigimden cok daha guzel bi sonuca ulastim..
Yara izlerim bu kadar kisa surede hic belli olmayacak kadar siliklesti ve goguslerimin gorunumu buyuk olmalarina ragmen estetik oldugu anlasilamayacak kadar dogal..
Yani kisacasi Haldun bey hem cok zevkli hem cok yetenekli,profesyonelligi ve tecrubesi zaten tartisilmaz...
Ayrica cok yogun olmasina ragmen her ihtiyacim oldugunda kendisine ulasabilmem kendimi daha da guvende hissetmemi sagladi..
Ameliyat olmayi dusunen herkese en azindan bi kere gorusmelerini tavsiye ediyorum,sonra kararinizi vereceksiniz zaten :))

Kesinlikle o kadar güzel anlatmışsın ki söylenecek başka söz kalmamış 😊 ben de senin gibi "bi görüşeyim bakalım" diye gitmiştim. 6. Gün kendimi ameliyatta buldum ve iyiki de öyle olmuş, sonuç muhteşem 😊 18 Şubat'ta ameliyat oldum ve şu anda eskiden nasıl olduğumu bile hatırlamıyorum. Sanki hep benimleydiler. Haldun bey kesinlikle doğru insan ve doktor....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kesinlikle o kadar güzel anlatmışsın ki söylenecek başka söz kalmamış 😊 ben de senin gibi "bi görüşeyim bakalım" diye gitmiştim. 6. Gün kendimi ameliyatta buldum ve iyiki de öyle olmuş, sonuç muhteşem 😊 18 Şubat'ta ameliyat oldum ve şu anda eskiden nasıl olduğumu bile hatırlamıyorum. Sanki hep benimleydiler. Haldun bey kesinlikle doğru insan ve doktor....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

siz ne güzel oldunuz ve atlattiniz. ben kaldim ortada. haldun bey diyordum oda izinli olunca acaba o hatanede ömer ekin bey varmis.ona mi gitsem. siz hic rastladinizmi hastanede kendisine?

X