- 13 Şubat 2019
- 3.721
- 17.113
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
Allah razi olsun canim benim yaa en basindan beridir duani cekmedin senin de istegin kabul olsun insallahAmin canım annen ve niraya ben de hep dua ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razi olsun canim benim yaa en basindan beridir duani cekmedin senin de istegin kabul olsun insallahAmin canım annen ve niraya ben de hep dua ediyorum
Amin Allah razı olsunAllah razi olsun canim benim yaa en basindan beridir duani cekmedin senin de istegin kabul olsun insallah
AminArkadaşlar Allah önce Kafiyesizsiir kardeşimden ve hepinizden razı olsun Her ne kadar tanımasam da güzel bir dua kardeşliği oldu bana bu zor günlerimde yoldaş oldu dualar ve bu dua grubu Rabbim hepimize hayal edemeyeceğimiz kadar yüce güzellikler nasip etsin hem bu dünyada hem ahirette
Amin canim benim sizlerden de Allah razi olsun sizlerin de çok büyük katkısı var birlikten kuvvet doğdu hepimizin sayesinde bu dua grubu kuruldu iyi ki varsiniz Rabbim cumlemizin dualarini hayirlisi ile kabul etsin InşaAllah ❤Arkadaşlar Allah önce Kafiyesizsiir kardeşimden ve hepinizden razı olsun Her ne kadar tanımasam da güzel bir dua kardeşliği oldu bana bu zor günlerimde yoldaş oldu dualar ve bu dua grubu Rabbim hepimize hayal edemeyeceğimiz kadar yüce güzellikler nasip etsin hem bu dünyada hem ahirette
Canım yarın öğlene kadar 5 Yasin suresi ve 1479 tane Selamun kavlen min Rabbin Rahim okuman lazim yetistiririm diyorsan ekleyeyim lisyeteBen katılmak istiyorum inşallah
Yeni gördüm canım mesajını akşam görsem yetiştirirdim ama şuan geç oldu malesefCanım yarın öğlene kadar 5 Yasin suresi ve 1479 tane Selamun kavlen min Rabbin Rahim okuman lazim yetistiririm diyorsan ekleyeyim lisyete
InsaAllah canim başka sürelerde katilirsin aramızaYeni gördüm canım mesajını akşam görsem yetiştirirdim ama şuan geç oldu malesef
Canım regl oldugum ıcın biraz uzadı kusura bakmayın 12 de bıtmıs olur
Tamam canim duani da yaz olur mu ❤Canım regl oldugum ıcın biraz uzadı kusura bakmayın 12 de bıtmıs olur