burcusami niyeti; Rabbim sen bizim bilerek bilmeyerek isledigimiz günahlarımızı affeyle, rizana uygun yasamayi nasip eyle.. Canım kizim elifimle cennette kavuşmayı nasip eyle, omerimle bu dünyada kavuşup onun sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat olmasını nasip eyle.. Hasta kullarina sifa, dertlilere deva, borclulara edalar nasip eyle.. Evimize huzur bereket sağlık nasip eyle.. Olmuslerimize rahmetinle muamele eyle.. Rabbim sen bizim dualarımızı kabul eyle..
Bynnbbssrra niyeti; Hayırlı bir şekilde kendime aileme kardeşime ev alabilecek bi zenginlik istiyorum
begonvil1985 niyeti; Bismillahirrahmanirrahim. Rabbim, okuyacağımız duâların vesilesiyle İrem kuluna kolaylık ver. Tek başına iki evlâdını büyütürken, önündeki zorlukları ve engelleri kaldır. Muhakkak ki ona zor gelen, Sana kolaydır Allah’ım. İrem Kulunun çocuklarını hastalıklardan, kötülüklerden ve nazardan koru. Amin”
Butimar- niyeti; Adım Feyza
Ya Rabbülalemin, verdiğin vereceğin sonsuz nimetler için şükürler olsun geçmiş ve gelecek günahlarımı bağışla, allahım maddi manevi sıkıntılarımı gider, borçlarımdan kurtar ferahlığa çıkar, göz aydınlığı ver Amin
agustos72 niyeti; Allahım hamileligimin saglıkla ilerlemesini ve dogum yapmayı, bebegimin hayırlı sağlıklı evlat olmasını nasip.et.evlat hasreti ceken kullarının kucaklarını bos bırakma. Yuvamızdan huzur mutlugu eksik etme bebegimizle birlikte bize güzel gunler goster. Amin
Z zeynepmuratselo niyeti; İsmım mevlüde kızı zeynep
Allahım dualrımıza engel olan günahlarımızı affeyle hayırlısıyla cocuk sahıbı olmak ıstıyoruz bu yolda işimizi kolaylastır yarabbim zorlaştırma evimin huzurunu daim kıl yarabbim amin
DUALARI EKSİK KALAN ARKADAŞLARIN NİYETLERİNİ YAZIYORUM KİMİN İÇİN KİMİN NİYETİNE OKURSANIZ YAZABİLİR MİSİNİZ LİSTEMİZİ BİRAZ AZALTALIM ÖNCEKİ ARKADAŞLARIN NİYETLERİ ÇOK BEKLEMEMESİN BÖYLE OLUNCA İÇİME TAM SİNMİYOR