- 23 Mayıs 2020
- 7.840
- 17.095
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #14.681
pardon yazmışsın hemen altına :=)canım Butimar- niyetine okumuş muydun atlamışım sanırım ondan sonraki arkadaş için bildirim yaptın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pardon yazmışsın hemen altına :=)canım Butimar- niyetine okumuş muydun atlamışım sanırım ondan sonraki arkadaş için bildirim yaptın
Z zeynepmuratselo arkadaşımız için okudum rabbim niyetini kabul etsinAllâhumme salli alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli seyyidinâ Muhammed.”
Kişi başı herkes yukarıda yazan duayı dua sahibi için 500 kez okuyacak. Bir kişi için süremiz 1 gündür. 15 Ocak Cumartesi günü okunacak
Mazeret şartı yoktur süre bir gündür
Listeden çıkmak isteyen bildirim yapabilir
Liste alımlara kapalıdır. Bu listemiz bittikten sonra yeni listeye katılmak isteyenler bildirim yapabilir. Her listede farklı bir dua/zikir okunmaktadır.
Z zeynepmuratselo niyeti;
İsmım mevlüde kızı zeynep
Allahım dualrımıza engel olan günahlarımızı affeyle hayırlısıyla cocuk sahıbı olmak ıstıyoruz bu yolda işimizi kolaylastır yarabbim zorlaştırma evimin huzurunu daim kıl yarabbim amin
@Ada-anne
@Btlaydnz23
Jawlensky
PiXiEE
goah
burcusami
Bynnbbssrra
begonvil1985
Z zeynepmuratselo
Butimar-
agustos72
Cuel
Umut_2019
Aktif Lora
sunpineapple
V Vavin
aypare ackerman
nursevdi
Okudum Rabbim kabul etsin inşallah..Allâhumme salli alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli seyyidinâ Muhammed.”
Kişi başı herkes yukarıda yazan duayı dua sahibi için 500 kez okuyacak. Bir kişi için süremiz 1 gündür. 15 Ocak Cumartesi günü okunacak
Liste alımlara kapalıdır. Bu listemiz bittikten sonra yeni listeye katılmak isteyenler bildirim yapabilir. Her listede farklı bir dua/zikir okunmaktadır.
Allahım dualrımıza engel olan günahlarımızı affeyle hayırlısıyla cocuk sahıbı olmak ıstıyoruz bu yolda işimizi kolaylastır yarabbim zorlaştırma evimin huzurunu daim kıl yarabbim amin
@Ada-anne
@Btlaydnz23
Jawlensky
PiXiEE
goah
burcusami
Bynnbbssrra
begonvil1985
Z zeynepmuratselo
Butimar-
agustos72
Cuel
Umut_2019
Aktif Lora
sunpineapple
V Vavin
aypare ackerman
nursevdi
okudum canım Allah nasip etsin inşallahAllâhumme salli alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli seyyidinâ Muhammed.”
@Ada-anne
@Btlaydnz23
Jawlensky
PiXiEE
goah
burcusami
Bynnbbssrra
begonvil1985
Z zeynepmuratselo
Butimar-
agustos72
Cuel
Umut_2019
Aktif Lora
sunpineapple
V Vavin
aypare ackerman
nursevdi
Okudum canımPiXiEE için okumayanlar;
Aktif Lora
goah için okumayanlar;
Aktif Lora
burcusami için okumayanlar
Aktif Lora
aypare ackerman
Bynnbbssrra için okumayanlar;
Aktif Lora
aypare ackerman
begonvil1985 için okumayanlar;
Aktif Lora
sunpineapple
aypare ackerman
Butimar- için okumayanlar; okunuyor
Bynnbbssrra
Aktif Lora
sunpineapple
V Vavin
aypare ackerman
agustos72 için okumayanlar;
Bynnbbssrra
Cuel
Umut_2019
Aktif Lora
sunpineapple
V Vavin
aypare ackerman
CuelAktif Lora
aypare ackerman
canlar şimdiye kadar kimlere okudunuz yazar mısınız ben elimden geldiği kadar okuyayım sizin yerinize buradan yazarız okumak yardım etmek isteyen arkadaşlar okursa el birliği ile bitirelim eksik olan duaları yardım edelim size