- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.048
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #12.541
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okudum cnm
Okudum canım allah kabul etsin acil şifa versin inşallahKizlar kucuk bir ricam olacak iki salavat arasi elham okurmusunuz annem hastaymış ben cok uzagim iki sene oldu goremedim gidemiyorum şifası icin dua edermisiniz ismim Ogulhally
Daha iyi canim ama galiba kovid olmuşlar inşallah atlatirlar şeker hastası zatenLuluuu94 çok geçmiş olsun canım annenin durumu şimdi nasıl
Çok geçmiş olsun canım, çok üzüldüm. Rabbim tez zamanda şifalarını versin inşallahDaha iyi canim ama galiba kovid olmuşlar inşallah atlatirlar şeker hastası zaten
Amin canim amin Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım, çok üzüldüm. Rabbim tez zamanda şifalarını versin inşallah
Okudum canım Allah kabul etsin inşallahKIZLAR BIR KISI CIKTIGI IÇIN SAYI DEGISTI HERKES DUA SAHIBI ICIN 5000 TANE OKUYACAK
DUAMIZ 100.000 SÜBHANALLAH KISI BASI HERKES DUA SAHIBI ICIN 5000 tane okuyacak
SURE IKI GUNDUR SALI SABAHINA KADAR HERKES BITIRMIS OLSUN
TV IZLERKEN YA DA ZIKIR ICIN UYGUN OLMAYAN DURUMLARDA ORTAMLARDA CEKMEMEMEYE FEYIZ ICINDE CEKMEYE OZEN GOSTERELIM
IKI LISTE BOYUNCA UST USTE BILDIRIM YAPMAYAN LISTEDEN CIKARILACAKTIR ZAMANINDA OKUMAYA OZEN GOSTERELIM
ohbb Hanife duasi;
Allahım sen herşeyin ey hayırlısını en doğrusunu en güzelini bilensin. Biz aciz kulların olarak senden hep istiyoruz ya rabbim. Ey Allah'ım hanife kulun yine elini açtı kapına geldi bu aciz kulunu geri çevirme. Girmiş olduğu kpss sınavından yüksek puan alarak bu yıl öğretmen olarak atanmayı ona nasip et. Bu duami hayırlı şekilde kabul et ve nasip et yarabbim. Benim duama amin diyen bütün dua kardeşlerimin duasını da kabul et amin amin amin
5 528mucizemmm OKUDU
Kafiyesizsiir
Life light
ohbb
burcusami
Aktif Lora
@Elifsude07
nursevdi OKUDU
goah
begonvil1985
F Flower__
B Bademmm388
Cuel
tr_lelli
PiXiEE OKUDU
Jawlensky OKUDU
Umut_2019 OKUDU
Luluuu94 OKUDU
honeymilkkk
braindamage
Evet nickleri herkes yazsın kızlar karışıklık oluyor ohbb içinde okuyup bitirince bildirim yapınBen 5 528mucizemmm ag Kafiyesizsiir ve Life light icin okudum.
(nickleri yazmadigim icin karisti 3 kisi icin okudum yani 4.kisi icin de ohbb icin yani bu aksam bitiricem insallah)