- 8 Nisan 2019
- 893
- 1.625
- 44
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #12.501
Life light niyetine okudum ..Rabbim kabul etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım okuyabiliyoruzKafiyesizsiir kuzum mazeretli okuyabiliyor muyuz
5 528mucizemmm tuğçe için 4.761 tane çekilecek onu beş bine tamamlamayin ben ve benden sonrakiler için 5000 tane cekilecek kimler için kacer tane okudunuz şimdi üçüncü kişi olan Life light a için okunuyor bu sabah ta dördüncü kişiye geçeceğizArtik 5000 mi okuyoruz? Ozaman tamamlim ben kalani hemen cekerim.
KafiyesizsiirARKADASLAR KARISIKLIK OLMAMASI ADINA TEKRAR YAZIYORUM 5 528mucizemmm TUGCEYE HERKES 4.761 TANE OKUYACAKTI SAYIYI BES BINE TAMAMLAMAYIN LISTEDEN CIKAN KISI YERINE BEN OKUDUM DUASI TAMAMLANDI BEN VE BENDEN SONRAKILER ICIN ARTIK BES BIN TANE OKUNACAK SURE IKI GUN MAZERETKEN OKUNUYOR
Yeni dua listesi olursa o zaman ekleyim olur muBende katilabilirmiyim
Olur tabiYeni dua listesi olursa o zaman ekleyim olur mu
KIZLAR BIR KISI CIKTIGI IÇIN SAYI DEGISTI HERKES DUA SAHIBI ICIN 5000 TANE OKUYACAK
DUAMIZ 100.000 SÜBHANALLAH KISI BASI HERKES DUA SAHIBI ICIN 5000 tane okuyacak
SURE IKI GUNDUR PAZAR SABAHINA KADAR HERKES BITIRMIS OLSUN
TV IZLERKEN YA DA ZIKIR ICIN UYGUN OLMAYAN DURUMLARDA ORTAMLARDA CEKMEMEMEYE FEYIZ ICINDE CEKMEYE OZEN GOSTERELIM
IKI LISTE BOYUNCA UST USTE BILDIRIM YAPMAYAN LISTEDEN CIKARILACAKTIR ZAMANINDA OKUMAYA OZEN GOSTERELIM
Life light duasi;
Allahım sen büyüksün Yarabbim. Sana karşı bilerek ya da bilmeyerek işlediğim günahlarımı affet Yarabbi. Sen gönlümden geçeni en iyi bilensin. Yuvamdan huzuru, sevgiyi ,saygıyı eksik etme Yarabbim . Eşime ve bana hayırlısıysa sağlıklı ,sıhhatli,uzun ömürlü bir evlat nasip et Allahım her şeyin en doğrusunu hayırlısını bilen sensin. Bize bugünümüzü aratma Allahım.Aileme hayırlı uzun ömürler nasip eyle bizi yolundan ayırma.
Duama amin diyen tüm arkadaşlarımında gönüllerindeki dualarını kabul eyle Allahım
5 528mucizemmm
Kafiyesizsiir OKUDU
Life light
ohbb OKUDU
burcusami OKUDU
Aktif Lora
@Elifsude07
nursevdi OKUDU
goah OKUDU
begonvil1985 OKUDU
F Flower__
B Bademmm388