- 18 Kasım 2015
- 13.531
- 16.961
- 35
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #12.361
Amin insallah cnm, sizde benim hep duamdasınız..Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim. Hep dua ediyorum Bulantılarında geçer inşallah en kısa zamanda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin insallah cnm, sizde benim hep duamdasınız..Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim. Hep dua ediyorum Bulantılarında geçer inşallah en kısa zamanda
Allah razı olsun canımAmin insallah cnm, sizde benim hep duamdasınız..
Kafiyesizsiir@MssPARE için okumayanlar
ohbb (sonra okuyacak )
@Umut_2019 Sahire Gökçe için okumayanlar
ohbb (sonra okuyacak )
Nefes0858 Ferda icin okumayanlar
ohbb (sonra okuyacak )
ohbb Hanife için okumayanlar
ohbb (sonra okuyacak )
@SoLeiL12 Rahime için okumayanlar
@SoLeiL12
ohbb (sonra okuyacak )
burcusami için okumayanlar
ohbb (sonra okuyacak)
@ciceklibocekli111 Merve için okumayanlar
ohbb (sonra okuyacak)
@nursevdi icin okumayanlar
ohbb
@goah için okumayanlar
ohbb (sonra okuyacak)
Çok teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun
Şimdi nasıl oldu daha iyi miÇok teşekkür ederim canım
Çok şükür canım iyi. Akşamüstü de antibiyotik iğne yedi az gözü açıldı. Çok şükür RabbimeŞimdi nasıl oldu daha iyi mi
Maşallah canım cinsiyetini öğrenmişsin Rabbim hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı benim gibi isteyen herkeseBulantilarim hala devam ediyor halsizlik bulantiyla uğraşıyorum ama cok şükür iyi bebeğim, bi oğlum olucakcennette bi kızım var Rabbim şimdi de bi erkek nasip etti, ınsallah bu dünyada onunla sağlıkla kavuşmayı nasip etsin rabbim..
Amin insallah cnm dualarimdasinizMaşallah canım cinsiyetini öğrenmişsin Rabbim hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı benim gibi isteyen herkese
Allah razı olsun canımAmin insallah cnm dualarimdasiniz
Sevindim canım çok şükürÇok şükür canım iyi. Akşamüstü de antibiyotik iğne yedi az gözü açıldı. Çok şükür Rabbime
Sevindim canım çok şükür
Bende katilirim canim sadece subhanallah degilmi
Katılmak çok isterim ama regliyim canım@Cuel @Umut_2019 therewillbeaday Jawlensky @MssPARE Nefes0858 @ciceklibocekli111 Morrmeneksee kızlar sizde katilsaniz keşke dört günlük sürede okunabilir bence kişi başına düşen sayıda az olur
Katilirim canim ben de
Reglken cekılır sübhanallah cnmKatılmak çok isterim ama regliyim canım
Evet sonradan duayı fark ettim canım. Şu bir hafta yoğun olacağım işler nedeniyle o yüzden bir sonraki duaya katilayim inşallahReglken cekılır sübhanallah cnm
Canım ben de katılırım :)