- 23 Mayıs 2020
- 7.844
- 17.151
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #12.341
Ne okuyacağız canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne okuyacağız canim
100.000 Subhanallah okunacak sayı KATILIMA göre belli olacak ama kişi başı en fazla yedi bin altı bin düşecek gibi süre de dört gün olacakNe okuyacağız canim
Tamam canim süre bu şekilde olursa katılırım küçük bebeğim var o yüzden100.000 Subhanallah okunacak sayı KATILIMA göre belli olacak ama kişi başı en fazla yedi bin altı bin düşecek gibi süre de dört gün olacak
Katılırım canım . Şimdi hastanedeyiz kızım serum yiyor dua eder misiniz lütfenCuel Umut_2019 @therewillbeaday Jawlensky @MssPARE Nefes0858 @ciceklibocekli111 Morrmeneksee kızlar sizde katilsaniz keşke dört günlük sürede okunabilir bence kişi başına düşen sayıda az olur
Neyi var HayrolsunKatılırım canım . Şimdi hastanedeyiz kızım serum yiyor dua eder misiniz lütfen
Yüksek Ateş halsizlik burun akıntısı eklem ağrılarıNeyi var Hayrolsun
Gecmıs olsun canım. Serumdan sonra toparlar ınsallah. Eklem ağrıları ıcın iğne vursalar ıyı gelırdı aslında.Yüksek Ateş halsizlik burun akıntısı eklem ağrıları
Çok geçmiş olsun canımKatılırım canım . Şimdi hastanedeyiz kızım serum yiyor dua eder misiniz lütfen
KatılıyorumCuel Umut_2019 @therewillbeaday Jawlensky @MssPARE Nefes0858 @ciceklibocekli111 Morrmeneksee kızlar sizde katilsaniz keşke dört günlük sürede okunabilir bence kişi başına düşen sayıda az olur
Allah kabul etsin canım bu seferkine katılamıcam ben bi daha ki sefere inşallah Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallahCuel Umut_2019 @therewillbeaday Jawlensky @MssPARE Nefes0858 @ciceklibocekli111 Morrmeneksee kızlar sizde katilsaniz keşke dört günlük sürede okunabilir bence kişi başına düşen sayıda az olur
Onu da verdi canım çok teşekkürlerGecmıs olsun canım. Serumdan sonra toparlar ınsallah. Eklem ağrıları ıcın iğne vursalar ıyı gelırdı aslında.
Çok sağ ol cuelcimÇok geçmiş olsun canım
EVET@rana20 @Renkli Fiyonk Tavuk_suyu_
@hasbeee @memurhanim @Beklenen2
@adessa01 T There is Hope kızlar katılır misiniz sizde
Çok geçmiş olsunKatılırım canım . Şimdi hastanedeyiz kızım serum yiyor dua eder misiniz lütfen
Nasılsın cnm görünmüyorsun ne zamandir.. Herşey yolunda miÇok geçmiş olsun
İyiyim canım çok şükür yaramazlık yok. Tatildeydim çok sık giremedim. Sen nasılsın bebiş nasılNasılsın cnm görünmüyorsun ne zamandir.. Herşey yolunda mi
Bulantilarim hala devam ediyor halsizlik bulantiyla uğraşıyorum ama cok şükür iyi bebeğim, bi oğlum olucakcennette bi kızım var Rabbim şimdi de bi erkek nasip etti, ınsallah bu dünyada onunla sağlıkla kavuşmayı nasip etsin rabbim..İyiyim canım çok şükür yaramazlık yok. Tatildeydim çok sık giremedim. Sen nasılsın bebiş nasıl
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim. Hep dua ediyorum Bulantılarında geçer inşallah en kısa zamandaBulantilarim hala devam ediyor halsizlik bulantiyla uğraşıyorum ama cok şükür iyi bebeğim, bi oğlum olucakcennette bi kızım var Rabbim şimdi de bi erkek nasip etti, ınsallah bu dünyada onunla sağlıkla kavuşmayı nasip etsin rabbim..