- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.048
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #1.161
@Mamilot senin duan bitti Rabbim kabul buyursun insaAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gece ye kadar okuyabilirim herhalde inşaallah biz başlayalım bende temizlendigim zaman kılarım inşallahLuluuu94 sana geçelim mi canimnamaz kilabilecek misin
Allah razı olsun canım cümlemizin inşallahOya arkadaşım için okudum Rabbim kabul etsin inşallah dualarını
Ben de okudum. Rabbim tez zamanda kabul etsin INŞAALLAHAllah razı olsun canım cümlemizin inşallah
Allah razı olsun canımBen de okudum. Rabbim tez zamanda kabul etsin INŞAALLAH
Kuzum ben regl oldum byebalckbird kendime ve luluys bitince okuyacağımNOT:ARAMIZA YENI BIR KİŞİ DAHA KATILDIGI ICIN OKUYACAGIMIZ DUA SAYISI DEGISTI KISI BASI HERKES DUA SAHIBI ICIN 83 TANE OKUYACAK YALNIZCA DUA SAHIBI KENDI NIYETI ICIN 87 TANE OKUYACAK
Okuyacağımız dua;
1)Her kim iki rekat namaz kılıp her bir rekatında Fatiha’dan sonra üç kere İhlas suresi okur da namaz bitirince kıldığı yerde oturup kimseyle konuşmadan 1000 (bin) kere:
“Ya Bedi’al acaibi bil hayr irhamni ila yevmiddiyn”
” Ey acaip işleri eşsiz olan Allah!
Ceza gününe kadar bana hayırla rahmet et!
Okursa dileği kabul olur,istediğine kavuşur.
Bu dua aynı zamanda hastalık içinde okunabilen çok faydalı bir duadır.
Luluuu94 duasi
İsmim Oya
Allah'ım yuvamdan huzuru sevgiyi saygıyı eksik eyleme inşallah bulunduğumuz yerden daha hayırlı bir yere taşınabilmeyi nasip eyle helalinden kazanabilecegimiz hayırlı iş kapıları nasip eyle annemi babamı sevdiklerimi koru ve cümlemize razı olacağın ameller nasip eyle ve buradaki dua kardeşlerimizin hepsinin duasını kabul eyle Allah'ım amin
Umut_2019 OKUDU
Namaria OKUDU
ftemiz
Kafiyesizsiir
5 528mucizemmm
@Mamilot
C cansu_tr
Luluuu94
B Bademmm388
@casual woman
byebyeblackbird
Luniss
Luluuu94
Canim okuyabilirsin dua olduğu için ayet olsa okunamazdiKuzum ben regl oldum byebalckbird kendime ve luluys bitince okuyacağım
Oya arkadaşımızın niyetine okudum Allah kabul etsin canımNOT:ARAMIZA YENI BIR KİŞİ DAHA KATILDIGI ICIN OKUYACAGIMIZ DUA SAYISI DEGISTI KISI BASI HERKES DUA SAHIBI ICIN 83 TANE OKUYACAK YALNIZCA DUA SAHIBI KENDI NIYETI ICIN 87 TANE OKUYACAK
Okuyacağımız dua;
1)Her kim iki rekat namaz kılıp her bir rekatında Fatiha’dan sonra üç kere İhlas suresi okur da namaz bitirince kıldığı yerde oturup kimseyle konuşmadan 1000 (bin) kere:
“Ya Bedi’al acaibi bil hayr irhamni ila yevmiddiyn”
” Ey acaip işleri eşsiz olan Allah!
Ceza gününe kadar bana hayırla rahmet et!
Okursa dileği kabul olur,istediğine kavuşur.
Bu dua aynı zamanda hastalık içinde okunabilen çok faydalı bir duadır.
Luluuu94 duasi
İsmim Oya
Allah'ım yuvamdan huzuru sevgiyi saygıyı eksik eyleme inşallah bulunduğumuz yerden daha hayırlı bir yere taşınabilmeyi nasip eyle helalinden kazanabilecegimiz hayırlı iş kapıları nasip eyle annemi babamı sevdiklerimi koru ve cümlemize razı olacağın ameller nasip eyle ve buradaki dua kardeşlerimizin hepsinin duasını kabul eyle Allah'ım amin
Umut_2019 OKUDU
Namaria OKUDU
ftemiz
Kafiyesizsiir
5 528mucizemmm
@Mamilot
C cansu_tr
Luluuu94
B Bademmm388
@casual woman
byebyeblackbird
Luniss
Luluuu94
Namazını kılamayacatım ama olur mu yine deCanim okuyabilirsin dua olduğu için ayet olsa okunamazdi
Canim olur namazi dua sahibi kılmak isterse kılıyordu başka kılmak isteyen de kilabilirdi istege bagliydiNamazını kılamayacatım ama olur mu yine de
hadi ya ben herkese namaz da kılmıstım o yüzden yetişemedim neyse olsun Allah kabul etsin insallah okurum o zaman tamamCanim olur namazi dua sahibi kılmak isterse kılıyordu başka kılmak isteyen de kilabilirdi istege bagliydi
Yaa canim Allah razi olsun Rabbim kabul etsin InşaAllah hakkını helal et ❤Hadi
hadi ya ben herkese namaz da kılmıstım o yüzden yetişemedim neyse olsun Allah kabul etsin insallah okurum o zaman tamam
Allah razı olsun canımOya arkadaşımızın niyetine okudum Allah kabul etsin canım
luluu için okudum Allah kabul etsin inşallah.
[/QUOTE/]
Allah razı olsun canım