- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.048
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #1.121
InşaAllah canim benim dedenin ismi nedir ismen dua edeyimFunda için okudum Allah kabul etsin, sizde benim dedem için dua edin.Çıksın yoğun bakımdan sağ salim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
InşaAllah canim benim dedenin ismi nedir ismen dua edeyimFunda için okudum Allah kabul etsin, sizde benim dedem için dua edin.Çıksın yoğun bakımdan sağ salim..
Yüksel .Allah razı olsun senden de kuzumInşaAllah canim benim dedenin ismi nedir ismen dua edeyim
Cumlemizden canim benim Rabbim dedenize sifa versin insaAllahYüksel .Allah razı olsun senden de kuzum
Allah razı olsunCumlemizden canim benim Rabbim dedenize sifa versin insaAllah
OkudummNOT:ARAMIZA YENI BIR KİŞİ DAHA KATILDIGI ICIN OKUYACAGIMIZ DUA SAYISI DEGISTI KISI BASI HERKES DUA SAHIBI ICIN 83 TANE OKUYACAK YALNIZCA DUA SAHIBI KENDI NIYETI ICIN 87 TANE OKUYACAK
Okuyacağımız dua;
1)Her kim iki rekat namaz kılıp her bir rekatında Fatiha’dan sonra üç kere İhlas suresi okur da namaz bitirince kıldığı yerde oturup kimseyle konuşmadan 1000 (bin) kere:
“Ya Bedi’al acaibi bil hayr irhamni ila yevmiddiyn”
” Ey acaip işleri eşsiz olan Allah!
Ceza gününe kadar bana hayırla rahmet et!
Okursa dileği kabul olur,istediğine kavuşur.
Bu dua aynı zamanda hastalık içinde okunabilen çok faydalı bir duadır.
@casual woman
Funda nin duasi:
Hayirla yuvami kurmak bolluk bereket icinde saglikla huzurla yasamak duam
Umut_2019
Namaria
ftemiz
@Tospaagtd
Kafiyesizsiir
Kikoo
C cansu_tr
B Bademmm388
@casual woman
byebyeblackbird
Luniss
Luluuu94
Allah Ya şafii ismi şerifi hürmetine şifa versin inşallah canım dedene.Yüksel .Allah razı olsun senden de kuzum
Adım Gamzebyebyeblackbird canim duani paylasir misin canim
Allah razı olsun Allah tüm hastalara şifa versinAllah Ya şafii ismi şerifi hürmetine şifa versin inşallah canım dedene.
Allah okuyanlardan binlerce kez razı olsunKızlar I ilginchakkatenn arkadasimizin yogum bakimdaki dedesi Yuksel amcamiz için Fatiha, Ya Şafi, okuyalim insaAllah