Duamız;
''1000 Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn" لاَ إِلهَ إِِلاَّ أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ
Anlamı: “Ya Rabbi! Senden başka Mabud yoktur. Seni noksanlıklardan tenzih ederim, ben şüphesiz zalimlerden oldum."
Hazreti Yunus (a.s.) tarafından edilmiş olan ve Onun balığın karnından çıkmasını sağlayan bir duadır..
Peygamber Efendimiz (S.A.V.) buyurmuştur ki: “Kim ki kardeşim Yunus'un (Yunus Peygamberin) balığın karnında iken okuduğu duayı okursa, Allah o kimsenin istediğini verir..
Dertlere şifa olan bir duadır..
Süremiz 1 gündür
Mazeretli olan arkadaşlar isterse mazeretleri bittikten sonra, isterlerse mazertliyken okuyabilir (ayetin tamamı değil ama ayet içinde geciyor) Abdest şartı yoktur, abdestli okunursa daha güzel olur
Sadece başlarken besmele çekmemiz yeterli
Günlük 2 kişi için okuyacağız
Herkes dua sahibine 38 tane okuyacak, Dua sahibi kendine 50 tane okuyacak.. Liste alıma kapalıdır
@_Gulnihal_ @Oriana @mavra321 Selenofil @Renkli Fiyonk begonvil1985 @nursevdi @sibell13 @aypare- Life light @braindamage hasbeee @Cuel @Sabr-Sukur-Dua @_HALLEY_ @Beklenen2 Mucizemsn Namaria @muhursuzpusula B Bademmm388 Umut_2019 honeymilkkk adessa01 memurhanim @therewillbeaday Duasi: Allahım sana şükürler olsun. Allahümme salli ala muhammedin ve ala ali muhammed.
Tedaviler işe yarasın, hastalığıma Şafi isminle şifa ver Allahım. Anneme şifa ver. Aileme ve bana sağlıklı, huzurlu, imanlı hayırlısıyla uzun ömür ver. Sınavda istediğim yeri kazanabilmeyi hayırlısıyla nasip et. Önümdeki engelleri kaldır. Komşudan artık gürültü gelmesin, dersime engel olmasın Allahım.. Zihnimi aç, gönlümü ferahlat, işimi, sınavımı, derslerimi bana kolaylaştır Allahım. Kimin hakkı üzerimde varsa helal etmelerini nasip et, onlardan razı ol ve benden razı ol, kalbimi ferahlat Allahım. Dile getiremediğim kalbimden geçen duamı hayırlıya çevirip kabul et Allahım. Allahümme salli ala muhammedin ve ala ali muhammed. Amin.
Kızlar @Psikolojik Deliii arkadaşımız 4 kişiye okudu, sonrasında bir haftadan fazladır banlı, duasini da paylaşmadı.. Bu arkadaşımızın okumadıklarını ben okuyup sayimizi tamamliycam inşallah