- 20 Mayıs 2020
- 971
- 1.643
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #10.261
Mazeretliyken okunmuyo mu kuzum bilgin var mı Şimdi başlayalım diyorumÇok güzel bir dua secmissin bitanesi
Benim 2 güne reglim biter hemen mi baslancak canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mazeretliyken okunmuyo mu kuzum bilgin var mı Şimdi başlayalım diyorumÇok güzel bir dua secmissin bitanesi
Benim 2 güne reglim biter hemen mi baslancak canım
Senden de Allah razi olsun canim, ugrasiosun❤' 313 fatiha' duamiz tamamlandi canlarım
Rabbim hepimizin dualarını en tez vakitte en hayirli sekilde, bu okuduğumuz duaların hurmetine kabul eylesin insallah
Sayıda karışıklık yapan bir arkadaşımız olmuştu onu duzelttik, başka bir arkadaşın dualarıyla dengeledik.. Aklınızda bi soru işareti kalmasın diye söylemek istedim.. Allah 'ın izniyle her birimiz için 313 fatiha okundu
Hepinizden Allah razı olsun, ağzınıza yüreğinize sağlık
therewillbeaday
Mucizemm222
memurhanim
adessa01
@karyaa48
S Sabr-Sukur-Dua
Umut_2019
@Renkli Fiyonk
Cuel
B Bademmm388
hasbeee
Oriana
T There is Hope
Jawlensky
nursevdi
Selenofil
Life light
braindamage
begonvil1985
S sibellcim
aypare ackerman
K Kirazxyz
Sağol canım seninde ağzına emeğine sağlık herkesin duası kabul olur inşallah' 313 fatiha' duamiz tamamlandi canlarım
Rabbim hepimizin dualarını en tez vakitte en hayirli sekilde, bu okuduğumuz duaların hurmetine kabul eylesin insallah
Sayıda karışıklık yapan bir arkadaşımız olmuştu onu duzelttik, başka bir arkadaşın dualarıyla dengeledik.. Aklınızda bi soru işareti kalmasın diye söylemek istedim.. Allah 'ın izniyle her birimiz için 313 fatiha okundu
therewillbeaday
Mucizemm222
memurhanim
adessa01
@karyaa48
S Sabr-Sukur-Dua
Umut_2019
@Renkli Fiyonk
Cuel
B Bademmm388
hasbeee
Oriana
T There is Hope
Jawlensky
nursevdi
Selenofil
Life light
braindamage
begonvil1985
S sibellcim
aypare ackerman
K Kirazxyz
Sizden de Allah razı olsun.' 313 fatiha' duamiz tamamlandi canlarım
therewillbeaday
Mucizemm222
memurhanim
adessa01
@karyaa48
S Sabr-Sukur-Dua
Umut_2019
@Renkli Fiyonk
Cuel
B Bademmm388
hasbeee
Oriana
T There is Hope
Jawlensky
nursevdi
Selenofil
Life light
braindamage
begonvil1985
S sibellcim
aypare ackerman
K Kirazxyz
Evet canım okunmuyo ayet olduğu içinMazeretliyken okunmuyo mu kuzum bilgin var mı Şimdi başlayalım diyorum
Allah senden razı olsun canım' 313 fatiha' duamiz tamamlandi canlarım
therewillbeaday
Mucizemm222
memurhanim
adessa01
@karyaa48
S Sabr-Sukur-Dua
Umut_2019
@Renkli Fiyonk
Cuel
B Bademmm388
hasbeee
Oriana
T There is Hope
Jawlensky
nursevdi
Selenofil
Life light
braindamage
begonvil1985
S sibellcim
aypare ackerman
K Kirazxyz
Herkesin agzina yuregine saglik honeymilkkk seninde emeklerine saglik canim .' 313 fatiha' duamiz tamamlandi canlarım
therewillbeaday
Mucizemm222
memurhanim
adessa01
@karyaa48
S Sabr-Sukur-Dua
Umut_2019
@Renkli Fiyonk
Cuel
B Bademmm388
hasbeee
Oriana
T There is Hope
Jawlensky
nursevdi
Selenofil
Life light
braindamage
begonvil1985
S sibellcim
aypare ackerman
K Kirazxyz
Günlük 76 tane okuyoruz o zaman değil mi ?Duamız başlıyorrr
Duamız;
''1000 Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn"
لاَ إِلهَ إِِلاَّ أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ
Anlamı: “Ya Rabbi! Senden başka Mabud yoktur. Seni noksanlıklardan tenzih ederim, ben şüphesiz zalimlerden oldum."
Hazreti Yunus (a.s.) tarafından edilmiş olan ve Onun balığın karnından çıkmasını sağlayan bir duadır..
Peygamber Efendimiz (S.A.V.) buyurmuştur ki: “Kim ki kardeşim Yunus'un (Yunus Peygamberin) balığın karnında iken okuduğu duayı okursa, Allah o kimsenin istediğini verir..
Dertlere şifa olan bir duadır..
Süremiz 1 gündür
Mazeretli olan arkadaşlar mazeretleri bittikten sonra okuyacaklar (ayet içinde geçtiği için emin olamadım, mazeretli okunmaz diye düşündüm kizlar.. enbiya 87 de geçiyormuş bu dua)
Abdest şartı yoktur, abdestli okunursa daha güzel olur
Sadece başlarken besmele çekmemiz yeterli
Günluk 2 kişi için okuyacağız
Herkes dua sahibine 38 tane okuyacak,
Dua sahibi kendine 50 tane okuyacak..
Jawlensky
Oriana
T There is Hope
Selenofil
@Renkli Fiyonk
begonvil1985
nursevdi
S sibellcim
aypare ackerman
Life light
braindamage
hasbeee
Cuel
S Sabr-Sukur-Dua
HALLEYS
B Beklenen2
Mucizemsn
S sanssizkiz12
muhursuzpusula
B Bademmm388
Umut_2019
honeymilkkk
adessa01
Mucizemm222
memurhanim
therewillbeaday
Evet canımGünlük 76 tane okuyoruz o zaman değil mi ?
Okunuyosa okuyalım canım tekrar paylaşayım. Net bilmedigim icin emin olamadığım için bu şekilde yazdımBaska grupta da okunuyo bu dua, mazeretliyken okuduk canim. Ben su an mazeretliyim. Okunmuo derseniz bitince size yetisirim insallah
Canım bugün de okuyabiilirisn yarın akşama kadar zamani var.. Duasini paylastigim bu iki kişiye ayrı ayrı 38 tane okuyoruzYarın mı başlıyoruz? Bir de iki kişiye ayrı ayrı 38 tane okuyoruz değil mi?
Yinede bakindim tesbih niyetiyle okunursa olur denmis.Okunuyosa okuyalım canım tekrar paylaşayım. Net bilmedigim icin emin olamadığım için bu şekilde yazdım
Tsk ederim canım o halde tekrar paylaşiyorum ☺Yinede bakindim tesbih niyetiyle okunursa olur denmis.
Bende okunur biliorum, dier gruptada ara verilmeden herkes okudu yazim bi dedim
Rica ederim canimTsk ederim canım o halde tekrar paylaşayım ☺
Canım ben bi ara okuyordum İlahiyat okuyan bir arkadaşıma sormustum o ayet olduğu için okunmaz demişti sure olan dualar dua niyetine okunur demiştiOkunuyosa okuyalım canım tekrar paylaşayım. Net bilmedigim icin emin olamadığım için bu şekilde yazdım