- 6 Mart 2019
- 847
- 1.902
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
Elmas2326 için okudum. Allah kabul etsinn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okuyacagimiz Esma Ya Mucib Celle Celaluhu
Anlamı; El-Mucîb : Duaları kabul eden O'dur. El-Mucîb: Kendisine dua edip arzu ve istek de bulunan kullarına yanıt verendir. Kulların dua ettiğinde ona cevap verip kabul edendir. ... El-Mucîb – اَلْمُجِيبُ (Dualara icabet eden): Allahü Teâlâ, kul'u dua ettiğinde ona cevap verip tüm dilek ve muradlarını veren demektir.
1)Kişi başı herkes dua sahibi için 3025 tane okuyacak
2)süre iki gündür abdest şartı yoktur
3)Esmamizi çekmeye başlamadan önce 25 Estagfirullah, 10 tane Efendimiz (s.a.v. ) e salavat getirelim daha sonra arkadaşımız
Luluuu94 duasını edelim ettikten sonra Ya Mucib Celle Celaluhu Esmasini çekmeye başlayalım abdestli ve kibleye yönelik çekilse daha makbul olur
4)Esmamiz "Ya Mucib" olarak da çekilir ama arada "Ya Mucib Celle Celaluhu" diyelim
Luluuu94 Duasi;
İsmim Oya
Bismillahirrahmanirrahim
Allah'ım günahlarımızı affet Peygamberimiz Muhammed sav istediği şeylerin hayrindan bizde Senden isteriz Onun sığındığı şeylerin şerrinden bizde Sana sığınırız
Allah'ım hayırlı iş kapıları nasip et en kısa zamanda daha hayırlı bir yere taşınabilmeyi nasip et ... Evladımı maddi manevi bütün kötülüklerden koru...
Sevdiklerimi koru...
Ümmeti Muhammed e yardım et...
Bu dünyada ahirette de iyilik nasip eyle...
Aminnn
Elmas2326
Ala ala nin yerine ben okuyacagim
istanbulaski
C cansu_tr
Luluuu94
Minicikpandam
K Khvekokusu20
Okuyacagimiz Esma Ya Mucib Celle Celaluhu
Anlamı; El-Mucîb : Duaları kabul eden O'dur. El-Mucîb: Kendisine dua edip arzu ve istek de bulunan kullarına yanıt verendir. Kulların dua ettiğinde ona cevap verip kabul edendir. ... El-Mucîb – اَلْمُجِيبُ (Dualara icabet eden): Allahü Teâlâ, kul'u dua ettiğinde ona cevap verip tüm dilek ve muradlarını veren demektir.
1)Kişi başı herkes dua sahibi için 3025 tane okuyacak
2)süre iki gündür abdest şartı yoktur
3)Esmamizi çekmeye başlamadan önce 25 Estagfirullah, 10 tane Efendimiz (s.a.v. ) e salavat getirelim daha sonra arkadaşımız
Luluuu94 duasını edelim ettikten sonra Ya Mucib Celle Celaluhu Esmasini çekmeye başlayalım abdestli ve kibleye yönelik çekilse daha makbul olur
4)Esmamiz "Ya Mucib" olarak da çekilir ama arada "Ya Mucib Celle Celaluhu" diyelim
Luluuu94 Duasi;
İsmim Oya
Bismillahirrahmanirrahim
Allah'ım günahlarımızı affet Peygamberimiz Muhammed sav istediği şeylerin hayrindan bizde Senden isteriz Onun sığındığı şeylerin şerrinden bizde Sana sığınırız
Allah'ım hayırlı iş kapıları nasip et en kısa zamanda daha hayırlı bir yere taşınabilmeyi nasip et ... Evladımı maddi manevi bütün kötülüklerden koru...
Sevdiklerimi koru...
Ümmeti Muhammed e yardım et...
Bu dünyada ahirette de iyilik nasip eyle...
Aminnn
Elmas2326
Ala ala nin yerine ben okuyacagim
istanbulaski
C cansu_tr
Luluuu94
Minicikpandam
K Khvekokusu20
3025 i tek seferde okuyamiyorsan tabi ki de yariya bolebilirsinKafiyesizsiir canım neden ayrılıyorsun
Bide bişey daha sorucam 3025 hepsini tek seferde bitirmek sartmi ? Bazen yarıda falan işimin çıktığı oluyor
Öyle bir şart yok kuzucum nasıl kolayına gelirse öyle oku devam edeceğim insaAllahKafiyesizsiir canım neden ayrılıyorsun
Bide bişey daha sorucam 3025 hepsini tek seferde bitirmek sartmi ? Bazen yarıda falan işimin çıktığı oluyor
Bu mesajımı sanki tersliyormus gibi yazmışım ama hic öyle bir niyetim yoktu kusura bakma canim benim3025 i tek seferde okuyamiyorsan tabi ki de yariya bolebilirsin
Amin canim inşaAllah Allah razı olsun ❤Hayatımda ilk defa grupta dua ettim. Hiç tanımadığım insanlar için dua okuyorum. Ama hepinizi de çok seviyorum. Dua muhabbeti artırıyor. Gerçekten Rabbim hepimize duaları kabul oldu sevinci yaşatsın İNŞAALLAH. Duaların kabulüne engel günahlarımızı affetsin.
Çok sevindim canım yaÖyle bir şart yok kuzucum nasıl kolayına gelirse öyle oku devam edeceğim insaAllah
Yok estağfurullah hiç öyle düşünmedimBu mesajımı sanki tersliyormus gibi yazmışım ama hic öyle bir niyetim yoktu kusura bakma canim benim
Amin inşallahHayatımda ilk defa grupta dua ettim. Hiç tanımadığım insanlar için dua okuyorum. Ama hepinizi de çok seviyorum. Dua muhabbeti artırıyor. Gerçekten Rabbim hepimize duaları kabul oldu sevinci yaşatsın İNŞAALLAH. Duaların kabulüne engel günahlarımızı affetsin.
Allah razı olsun hepinize çok çok dua ettim Kabe de Allah kabul etsinG Gokyuzummm canim senin duan bitti herkes okudu Rabbim kabul etsin InşaAllah
Amin canim ne mutlu sana mübarek topraklardasin Rabbim bizede nasip eylesin insaAllah Allah razi olsun ❤Allah razı olsun hepinize çok çok dua ettim Kabe de Allah kabul etsin
Kafiyesizsiir kendi yerime okudum cnmC cansu_tr için okumayanlar
Rainbow Peace
Ala ala için okumayanlar
Rainbow Peace
Aventuss
istanbulaski
Elmas2326 için okumayanlar
Rainbow Peace
Elmas2326
istanbulaski için okumayanlar
Rainbow Peace
Aventuss
Kikoo
Elmas2326
istanbulaski
K Khvekokusu20
Sadakatliol ve luluu arkadaslar için okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Allah razı olsun kızlarOya arkadaşımızın niyetine okudum Allah kabul etsin canım