- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.179
- Konu Sahibi Gullbahcemm
- #1.581
Olabilir canım, birkaç kez etiket yaptım ama cevap vermedi8 gün olmuş canım belki daha gusül almamıştır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir canım, birkaç kez etiket yaptım ama cevap vermedi8 gün olmuş canım belki daha gusül almamıştır
125 Geri verdim mazeretlendim125 aldım kabul ettim
Aldım kabul ettim30 NİSAN 2018 PAZARTESİ DUASI
HER GÜN AKŞAM İLE YATSI EZANI ARASINDA BİR KARDEŞİMİZİN HACETİNİN KABULÜ İÇİN ABDESTLİ OLARAK VE HER BİRİNİN BASİNDA BESMELE CEKEREK 1000 TANE FİL SURESİ OKUYORUZ
Rakika
efsuni06 (mazeretli)
@Hayalimdi gercek oldu
annesinineseri
B bahar1143
Dil-i bitab
T Tatlianne20
MorbidAngell
H hayalalemiveben
MorbidAngell için 125 okuyoruz.
LÜTFEN YARIN İKİNDİYE KADAR 125 ALDIM KABUL ETTİM DİYEREK BİLDİRİM YAPIN
Allah kabul etsin ❤
125 Geri verdim mazeretlendim
50 aldım kalan:25 tabi ben de her an olabilirim :)125 Geri verdim mazeretlendim
50 aldım kalan:25 tabi ben de her an olabilirim :)
Neden olmadın meleğim? Doktora gittin mi?Haa haa aynısı bende de var. Benim geçti çok hala olmadım olana kadar devam okumaya
Gitmedim canım doktora ama tüp tedavisinden sonra bi kaç ay dengesizlik olabiliyor muş. Onun etkisidir diye düşünüyorum. Biraz daha olmazsam gideceğim biNeden olmadın meleğim? Doktora gittin mi?
Test yaptın mı test denir onaa:)) H hayalalemiveben
İnşAllah vardır canım imkansız diye bir şey yok sonuçta Senin sorunun neydiAh canım ya keşke olsa ama öyle ihtimal yokki bizde. Bizim iş tüp tedavilik ancak en doğrusunu Rabbim bilir ama heveslenmek te istemiyorum
Canım bizde ben pco luyum gerçi hafif bendeki sanırım birde eşim de sayı ve morfoloji oldukça düşük. Ama Allah'ın mucizeleri bitmez elbetteki nasip artıkİnşAllah vardır canım imkansız diye bir şey yok sonuçta Senin sorunun neydi
Ben ağır pco luyum düzenli adet olur musun? Esine keçiboynuzu kürü yaptıb moCanım bizde ben pco luyum gerçi hafif bendeki sanırım birde eşim de sayı ve morfoloji oldukça düşük. Ama Allah'ın mucizeleri bitmez elbetteki nasip artık
Ben ağır pco luyum düzenli adet olur musun? Esine keçiboynuzu kürü yaptıb mo
Ben ağır pco luyum düzenli adet olur musun? Esine keçiboynuzu kürü yaptıb mo
O zaman muhtemelen yumurtlama oluyor, bildiğim kadarıyla hareketlilik daha önemli, Allah şifa versin canımBen her ay adet oluyorum canım. Bazen 2 3 gün önce veya sonra olabiliyor tam günü yok yani. Eşime geçen yıl keçiboynuzu çok yaptım canım. Sayıda değişiklik olmadi ama hareketlik iki katına çıkmıştı. Simde se eşim başka kürler yapıyor. Önümüzdeki günlerde de nohut suyunu deneyeceğiz