- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.179
- Konu Sahibi Gullbahcemm
- #1.601
Ben 1 yıldır ilaçsız olmuyordum bugün işk defa oldum 1 ay çörekotu yağı kullandım onun etkisi oldu
Senin adet durumun nasıl canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin adet durumun nasıl canım
Amin canım inşallah evet yumurtlama oluyor ama herhalükarda tüp bizim işimiz ya nasip artıkO zaman muhtemelen yumurtlama oluyor, bildiğim kadarıyla hareketlilik daha önemli, Allah şifa versin canım
Ben 1 yıldır ilaçsız olmuyordum bugün işk defa oldum 1 ay çörekotu yağı kullandım onun etkisi oldu
Amin kuzum inşalla h. Allah razı olsun
Amin canım inşallah evet yumurtlama oluyor ama herhalükarda tüp bizim işimiz ya nasip artık
Aminnnnm
Aynen var canım öyle diyerek kullandım bende yine kullanacağım amin cümlemziiAy ne güzel süper olmuş. Her derde deva diye hadis de var yanlış hatırlamıyorsam çörek oto ile ilgili. Rabbim sonuca da ulaştırsin inşalla h tez zamanda
tabi ki allahın izniyle
akşam ezanı ile yatsı ezanı arasında fil suresi okuyoruz. Rakika seni ekler listeye yarınki sayıyı paylaştık yarından sonrakine katılırsın canım .tabi ki allahın izniyle
Rabbim yardımcımız olsun yaptıracak mısınız tüp
Canım ben hergün paylaştırınca sana mesaj atarım o kadar çok okumana gerek yok :*Kizlar beni sabitleyin ben hep 200 okuyum geri kalanı paylasin sürekli giremiyorum bin eksik olursa hanifem bana ulaşır canlar allah razi olsun
Hayırlısı ile bu son olsun inşAllah kuzum, Rabbim emeklerinizn karşılığını versinEvet canım ben biraz zayıflayayım diyetteyim şu an biraz da parasal olarak hazır olunca 1 yıl falan sonra tekrar yaptıracağız. ilk ikisinde olumsuz olmuştu. şimdi 3. deneyi istanbul da yaptıracağım
125 Geri verdim mazeretlendim
50 sini ben aldım.
50 aldım kalan:25
Tamam sümeyyecim 25 eksik var veriyim mi sana? Yarın da paylaştırırken seni de eklerimAdetim bitti bugün abdest alacağım.Akşam okuyabilirim ben de.
Olur tama okurum ben Özlemiştim okumayı da burayı ve sizleri de.Tamam sümeyyecim 25 eksik var veriyim mi sana? Yarın da paylaştırırken seni de eklerim