- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.179
- Konu Sahibi Gullbahcemm
- #1.541
Anladım canım çok şükür okudun :)Tamm canım bugün yetisemiycem sandim evde mete giriyom dışarda giremiyom dünden beri yoktum aksamdan köye gittik misafir vardi okuyamiycam sandım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım çok şükür okudun :)Tamm canım bugün yetisemiycem sandim evde mete giriyom dışarda giremiyom dünden beri yoktum aksamdan köye gittik misafir vardi okuyamiycam sandım
Önemli değil baharcım tamamladık.Arkadaslar kusura bakmayın gormedim mesajlarinizi,yardımcı olamadim
etEvet canımBen bu akşam da 100 mü okuyacağım Dil-i bitab ?
Anladım canım tamamm müsait olunca beklerizDil-i bitab canım simdi ne desem yalan olur, o saatlerde eşim evde oluyor yemek di bulasiķdı çayıyıdı derken saat geciyor tam benim koşturmacalı olduğum bir saat oluyor ileriki zamanlarda olurda devam ederseniz insallah katılırım.
Allah'ın izniyle evet :)Evet canım sen sürekli giremiyorsun diye sabit sayı yazdım, artık burda mısın..?
etEvet canım
Canım buraya bir kaç arkadaşş daha gelse keşke..Allah'ın izniyle evet :)
Keşke ama herkes o vakitte nüsait değlim diyorCanım buraya bir kaç arkadaşş daha gelse keşke..
Bir kaç daha etiket yapalımKeşke ama herkes o vakitte nüsait değlim diyor
Tamam ben dükkanı toparlıcam sonra yaparım inşallahBir kaç daha etiket yapalım
Katılır mısınız
Kolay gelsin canım, Hatice ye bugun Tatlianne20 için okuduğumuzu mesaj atar mısın 2 kez okuyoruz ya bazen sırayı kaybetmiş olabilirTamam ben dükkanı toparlıcam sonra yaparım inşallah