- 6 Mart 2017
- 1.649
- 3.481
- Konu Sahibi Gullbahcemm
- #1.381
Hadi yaaa:)) hatlar karıştı desene şimdi diğeri ne oluyor dicek eyvahT Tatlianne20 olacak canim etiket :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi yaaa:)) hatlar karıştı desene şimdi diğeri ne oluyor dicek eyvahT Tatlianne20 olacak canim etiket :)
Hadi yaaa:)) hatlar karıştı desene şimdi diğeri ne oluyor dicek eyvah
Baktım şimdi en son 2010 da aktif olmuş çok şükürYok ben de çok etiketlerin öyle hic cevap gelmedi :))
iyi bari:))Baktım şimdi en son 2010 da aktif olmuş çok şükür
Aldım kabul ettim24 NİSAN 2018 PAZARTESİ DUASI
HER GÜN AKŞAM İLE YATSI EZANI ARASINDA BİR KARDEŞİMİZİN HACETİNİN KABULÜ İÇİN ABDESTLİ OLARAK VE HER BİRİNİN BASİNDA BESMELE CEKEREK 1000 TANE FİL SURESİ OKUYORUZ
- YARINDAN İTİBAREN SİTEYE SÜREKLİ GİREMEM DİYENLER LİSTEYİ KAYDEDİP SIRA İLE HER GÜN 100 TANE OKUSUN.
- BEN HER GÜN GİRERİM DİYENLER HER GÜN ALDIM KABUL ETTİM DİYEREK BİLDİRİM YAPSIN.LÜTFEN SAYFAYI ETİKET OLMASA BİLE HER GÜN KONTROL EDİN.
- 2. SEÇENEĞİ TERCİH EDENLER O GÜN OKUYACAĞI SAYIYI MUHAKKAK KONTROL ETSİN
- O GÜNKÜ DUAYI OKUYAMAYACAK OLANLAR YATSI NAMAZI EZANINDAN 20 DAKİKA ÖNCE MUTLAKA HABER VERSİN
- 2 KEZ KURAL İHLALİ YAPANLARIN SIRASI SONA ALINACAKTIR.
@HemDeliHemAsik 100 okuyacak
@efsuni06 (mazeretli)
@Hayalimdi gercek oldu
haber bekliyorum
@annesinineseri her gün sayıyı kontrol edecek
@bahar1143 her gün sayıyı kontrol edecek
Dil-i bitab her gün sayıyı kontrol edecek
@Tatlianne20 her gün sayıyı kontrol edecek
MorbidAngell
Hergun sayiyi kontrol edecek.
@Misss_laviniaaa her gün sayıyı kontrol edecek
@Hayalimdi gercek oldu
kardeşimiz için 125 okuyoruz.
LÜTFEN YARIN İKİNDİNE KADAR 125 ALDIM KABUL ETTİM DİYEREK BİLDİRİM YAPIN
Allah kabul etsin ❤
Tamam canim listeyi kaydet ,hanife ve efsuniye okudun değil miCanım bende her gün giremiyorum ama 100 okurum hergün bilgin olsun okuyan arkadaşlara rabbim muradini versin insallah
Yarin sana okuyacagizTamam canim listeyi kaydet ,hanife ve efsuniye okudun değil mi
Evet canim okudum ben kaydetmeyi bilmiyorum sen yaparmisin rica etsemTamam canim listeyi kaydet ,hanife ve efsuniye okudun değil mi
Evet canim gördümo zmanda aynı sayımı okucam yukselecekmiYarin sana okuyacagiz
Canim listenin görüntüsünü al sira ile olursun demek istedim yarin sende sira,ismen olunsun yaniEvet canim okudum ben kaydetmeyi bilmiyorum sen yaparmisin rica etsem
Anladım canım oyle yapıyorum zaten saolasinCanim listenin görüntüsünü al sira ile olursun demek istedim yarin sende sira,ismen olunsun yani
Her gün gidemeyenler sabit 100 okuyacak canim yoksa sayi karisiyorrEvet canim gördümo zmanda aynı sayımı okucam yukselecekmi
Tam canim 100 okurum eksik olduğunda hanifem bana haber veriyor.telfon bozulmuş galiba onundaHer gün gidemeyenler sabit 100 okuyacak canim yoksa sayi karisiyorr
Hanifeye iki gün okuduk sayi eksik olduğu için bir gün gerideyiz haberin var değil miAnladım canım oyle yapıyorum zaten saolasin
Evet canim maalesef ne zaman döneceği de belli değilmiş o da 100 er okuyorTam canim 100 okurum eksik olduğunda hanifem bana haber veriyor.telfon bozulmuş galiba onunda
Hayırlısı insallah başka kimsede numara yok surekli de giremiyorum hakkınızı helal edinEvet canim maalesef ne zaman döneceği de belli değilmiş o da 100 er okuyor
Hayırlısı insallah başka kimsede numara yok surekli de giremiyorum hakkınızı helal edin