- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.179
- Konu Sahibi Gullbahcemm
- #1.421
annesinineseri canim liste sonunda sana tekrar okuyalim olur mu? Ben unutursam hatirlat lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
baya karıştı benim iş :) hayırlısı olsun :)annesinineseri canim liste sonunda sana tekrar okuyalim olur mu? Ben unutursam hatirlat lütfen
annesinineseri canim liste sonunda sana tekrar okuyalim olur mu? Ben unutursam hatirlat lütfen
Evet canim haklisiniz efsuni için liste sonunda bir daha okuyalim. Bugün paylastik artik annesinineseri için 110 tane okuyoruzEvet eksik Pazartesi gününden kalmış o gün efsuni arkadaşa okumusuz,onun eksik kalmış yani
Karismadi karismadi bugün sana okuyoruz 110 tanebaya karıştı benim iş :) hayırlısı olsun :)
Şimdi kaç okuycaz kuuzm tam paylastir bilgilendir okuyanlari
Evet canim bugün paylastigimiz gibi okuyoruzEvet eksik Pazartesi gününden kalmış o gün efsuni arkadaşa okumusuz,onun eksik kalmış yani
tamam o zaman ben kendim için 110 tane aldım kabul ettim :)Karismadi karismadi bugün sana okuyoruz 110 tane
Tamam canim haber edrmEser için 110 tane oluyoruz canim bugün Kara_gozlum canim aldim kabul ettim diye bildirim yap lütfen okuyacaksan eger
Dalmışım ben ya okuyamadım özür dilerim sizd e vakit var miKara_gozlum MorbidAngell annesinineseri B bahar1143 @Hayalimdi gercek oldu H hayalalemiveben kizlar okuyamayan var mi lütfen haber verin
Cok az kaldi okumaya calisayim sen de etiket yap tatliyaDalmışım ben ya okuyamadım özür dilerim sizd e vakit var mi