- 6 Mart 2017
- 1.649
- 3.481
- Konu Sahibi Gullbahcemm
- #1.341
Amin canım amin inşalla h Rabbim hepimizin yuvasına mutluluk versin bu de tabi evlatla mujdelendirsin hepimizi )Ne guzel canim yaaa rabbim mutluluk huzur versin insaallah canim benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım amin inşalla h Rabbim hepimizin yuvasına mutluluk versin bu de tabi evlatla mujdelendirsin hepimizi )Ne guzel canim yaaa rabbim mutluluk huzur versin insaallah canim benim
Ünye ee yaşıyorum ben bu aradaAyyy canim benim bende orduluyum neresindensin ben akkus tabi istanbul da yasiyorum
Rabbim kabul etsin canımÇok büyük bir hacetim var ilk defa Rabbimden bu denli ısrarlı bir şekilde ısrar ediyorum inşallah kabul olur diye çok dua ediyorum burdaki arkadaşlarımda aynı benm gibi o yüzden çok iyi anlıyorum bu liste bitince herkes için sürekli çektiğim bir zikri cekecegim inşallah hepimiz bir an önce isteklerinize hayırlı bir şekilde hayırlı dehilse bile Rabbim hakkımızda isteğimizi hayırlı edipte versin diye dua edeceğim
Aminnn canim insaallahAmin canım amin inşalla h Rabbim hepimizin yuvasına mutluluk versin bu de tabi evlatla mujdelendirsin hepimizi )
Canim ben okuyamicam abdestim yok yolculuktayim 150 benden @Hayalimdi gercek oldu da 100 okuyor hergun.25 de ondam 175 eksik varnergismor, efsuni06 arkadaşımız için 125 adet okudum. Eksik varsa okuyabilirim yine 40 dk surem daha var
Tmm canim okuyorum şimdi okudukça sayı söylerimCanim ben okuyamicam abdestim yok yolculuktayim 150 benden @Hayalimdi gercek oldu da 100 okuyor hergun.25 de ondam 175 eksik var
Col sagol canim hakkinizi helal.edinTmm canim okuyorum şimdi okudukça sayı söylerim
175 eksikti canim hayalalemi okuyordu bi soralim kaç kalmis H hayalalemivebenCanım toplam kaç okuncak okuyum ben
Sor cnm okurum bende175 eksikti canim hayalalemi okuyordu bi soralim kaç kalmis H hayalalemiveben
Sor cnm okurum bende