- 26 Ekim 2017
- 4.572
- 6.292
- 35
- Konu Sahibi Gullbahcemm
- #1.101
Kızlar 125 tane demişti Hanife ama? :) Rakika
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eyvah ben onu gormedim ezan da simsicik okundu napicazKızlar 125 tane demişti Hanife ama? :) Rakika
Canım okuyamıyorum ki mazeret durumum olmasa kalanları okurdumMinnoskafa sizin orda okunmadiysa okuya bilir misin hemen
Canım okuyamıyorum ki mazeret durumum olmasa kalanları okurdum
Sanırım herkes okumadı. Yine de okuyan arkadaşlara teşekkür ederim. Allah razı olsun.
Ben bilmiyordum yeni katıldım tam çözemedim 20 tane daha okuyorum şimdi canm saol uyardığın içinKızlar 125 tane demişti Hanife ama? :) Rakika
Yatsi okunmadi mi 14 eksik bnimde onu da okur musunBen bilmiyordum yeni katıldım tam çözemedim 20 tane daha okuyorum şimdi canm saol uyardığın için
Canim tatlianne okudugunu yazsin sayi olmamissa yari. Gamze icin tekrar okuruz birlikteYarın tamamlayacağım inşallah çünkü şimdi ezan okundu
O önemli değil canım. Aldım kabul ettim diyen 5 kişi var zaten. Canınız sağ olsun. Ağzınıza sağlık canım.Canim tatlianne sanirim hesapta yoktu onun okuduguna gore eksik tamamlanir belki olmadi yarin sana tekrar okuruz hakkini helal et ezandan önce görseydim tamamlardim ben kalanlari
125 okudum kuzumT Tatlianne20 sen kac okudun
Sayı tamm mi karıştı galibaBen 250 okudum