- Konu Sahibi Gullbahcemm
- #1.081
111 aldım kabul ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rakika canim dun yeni katilan arkadaş banlanmis okuyacak mi acaba bugun
Tamam canim Allah razi olsun kalan 50 yi de ben okurumBilmiyorum gülüm onun yerine okuyalım biz en iyisi 61 tane aldım ben
Canim ya bizim onunla bir muhabbet imiz olmadi ama ben hissettim onun cok guzel bir yüreği var cok iyi bir insan.onu listeden cikartmayalim bence onun payini paylasip okuyalim.Bu arada Gullbahcemm kocası ile siteden sebep çok tartışmış daha giremeyeckmiş bugünleri okuycak sonra listeden çıkart dedi ama okuyabilirsiniz ben okuyim onun yerine diyorum
Cümlemizden inşallah canımTamam canim Allah razi olsun kalan 50 yi de ben okurum
Söylerim canım esi olmadığı vakitHanifem birde tülaya söyler misin duasi kabede yapilacak olan hatimlerimize katilsin onun da duasi ismi gecsin.
Canim senin ismin ne listeye ekleyecegimSıra bana gelmiş, çok teşekkür ediyorum, şimdiden yüreğinize sağlık.. Eşimin tedavisinin hayırlı bir şekilde sonuçlanmasını ve hayırlı sağlıklı evlatlarımızın olmasını diliyoruz inşallah Rabbim hepimizin gönlünün muradını versin
İsmim var canım, Hanife yazmış :) İsmim Gamze.Canim senin ismin ne listeye ekleyecegim
Duasi kabede yapilack hatimler vardi ya onun listesine ekleyecegim :) cuz almistin sen deİsmim var canım, Hanife yazmış :) İsmim Gamze.
Hımm tamam canımDuasi kabede yapilack hatimler vardi ya onun listesine ekleyecegim :) cuz almistin sen de