- Konu Sahibi Gullbahcemm
- #1.021
Hem Cuma hem kandile geldi duam :) Allah hepimizin dualarinı kabul etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben şuan müsait değilim anakarada ailemin yanindayim inşallah dönüşte devam etcemT Tatlianne20 tatlim okumadiysan duser misin kendinden
Yani bugün okumadin miCanım ben şuan müsait değilim anakarada ailemin yanindayim inşallah dönüşte devam etcem
7 İnşikak suresini okuyun 7 Taha suresi bi de kahf suresi sümmes sebile yesserah ayeti sayısız Allah bi avazda kurtarsın inşallah :)Arkadaşlar S.a.Arkadaşım hamile.Yakında doğum yapacak.Doğumun kolay olması için nasıl dua edeyim onun için.Hangi duaları okumalıyım?Bilenler öneride bulunabilir mi?
Canım ben şuan müsait değilim anakarada ailemin yanindayim inşallah dönüşte devam etcem
Eyvah ezan da okunduYani bugün okumadin mi
Okuyamayacaksak önceden bildirelim ki sonra sıkıntı olmasın T Tatlianne20 şimdi yatsı da okundu eksik kaldı yarın akşam okuyabilecek misin paylaşalım mı?Ben_olmak canim 89 fil suresi okuyabilir misin yatsiya kadar
Öyle yaparız ama çok üzüldüm eser çok Üzgünüm canım hakkını helal et annesinineseri inşallah almanyada oturan arkadaşlar cevap verirBugun okunmazsa yarin eser ve bahar icin okuyalim hak olmasin canim@HemDeliHemAsik
Ben almanyada yasiyorum gülüm dogru. Yardimci olabilirmiyim? Konu ne bilmiyorum ama
Amin canım.Korkuyor doğumdan ilk olduğu için.Eksik varsa ben okurum.Misafirim geldi son mesajdan sonra giremedim.Görsem okurdum mutlaka.7 İnşikak suresini okuyun 7 Taha suresi bi de kahf suresi sümmes sebile yesserah ayeti sayısız Allah bi avazda kurtarsın inşallah :)
Yatsi ezanindan once 89 fil suresi okumamiz gerekiyordu orda da okunmustur artik degil mıBen almanyada yasiyorum gülüm dogru. Yardimci olabilirmiyim? Konu ne bilmiyorum ama