- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.179
- Konu Sahibi Gullbahcemm
- #1.001
Ben simdi okuyorum okudu sayabilirsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım, Allah kabul etsinGeri kalan 70i aldım Minnoskafa
Aldım kabul ettim.12 NİSAN 2018 PERŞEMBE DUASİ
HER GÜN AKŞAM İLE YATSI EZANI ARASINDA BİR KARDEŞİMİZİNHACETİNİN KABULÜ İÇİN ABDESTLİ OLARAK VE HER BİRİNİN BASİNDABESMELE CEKEREK 1000 TANE FİLSURESİ OKUYORUZ.
Rakika
efsuni06
@Hayalimdi gercek oldu
Gullbahcemm
annesinineseri
B bahar1143
Dil-i bitab
Minnoskafa Mazeretli
Umutvar123
T Tatlianne20
Hıdır kızı İlknur
annesinineseri
Nurcan kızı Eser'in hayırlı sağlıklı evlat sahibi olması niyetiyle okuyoruz. Herkes 100 adet okuyacak.
Lütfen herkes yarin ikindiye kadar aldım kabul ettim diyerek bildirim yapsın.
Allah kabul etsin ❤
Ve aleyküm selam tamam canım sen okuyunca bana yaz bağışlarım Allah razı olsun sana ve ilknur ablaya hayırlı sağlıklı evlatlar versin Rabbim ❤Selamun aleykum kizlar.Aldim kabul ettim 200 tane okurum hanifem msj atarım vekaletimi verdim die bağışlamayı yaparsın.ben evtik in sayfasına bakıyom yoğunmuş yardımcı olmak için nete ara ara girerim bilginiz olsun eşim evde olduğu için nete devamlı giremeyeceğim sadece fırsat buldukça nete girerim bilginiz olsun hayirda kalin hayırlı günler
Ben okudum canım gülbahcem de okumus ama etiket yapalımKizlar ben 111 tane okumusum okumayan varsa 11 taneyi alabilir mi Rakika
Canim kimse aktif degil herkes bi kac saat once girmis.en son gormeyecekler sanirim napcaz fazla olcakBen okudum canım gülbahcem de okumus ama etiket yapalım
Rakika
efsuni06
@Hayalimdi gercek oldu
Gullbahcemm
annesinineseri
B bahar1143
Dil-i bitab
Minnoskafa Mazeretli
Umutvar123
T Tatlianne20
Okudum bağışladım.Rabbim tez zamanda kendi katından Salih Saliha evlatlar nasip etsin inşallah.Amin.12 NİSAN 2018 PERŞEMBE DUASİ
HER GÜN AKŞAM İLE YATSI EZANI ARASINDA BİR KARDEŞİMİZİNHACETİNİN KABULÜ İÇİN ABDESTLİ OLARAK VE HER BİRİNİN BASİNDABESMELE CEKEREK 1000 TANE FİLSURESİ OKUYORUZ.
Rakika
efsuni06
@Hayalimdi gercek oldu
Gullbahcemm
annesinineseri
B bahar1143
Dil-i bitab
Minnoskafa Mazeretli
Umutvar123
T Tatlianne20
Hıdır kızı İlknur
annesinineseri
Nurcan kızı Eser'in hayırlı sağlıklı evlat sahibi olması niyetiyle okuyoruz. Herkes 100 adet okuyacak.
Lütfen herkes yarin ikindiye kadar aldım kabul ettim diyerek bildirim yapsın.
Allah kabul etsin ❤