- 7 Temmuz 2017
- 973
- 1.128
- 37
- Konu Sahibi Gullbahcemm
yeni başlangıcımız hayırlı olsun.. rabbim tez zamanda hayırlısıyla dualarımızı kabul etsin...
aldım kabul ettim..
aldım kabul ettim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun eserim amin amin güzel yürekli kardeşim ❤yeni başlangıcımız hayırlı olsun.. rabbim tez zamanda hayırlısıyla dualarımızı kabul etsin...
aldım kabul ettim..
İnşallah canım benim inşallah Rabbim seni ve hepimizi sevindircek o gün inşallah tatlı bir anne olacaksın ❤Canım hergün birine geliyor demi tam benim sonuca denk gelior ya 15 yasa 20sinde çıkıyor insallah mucizem saglikli sifa bulur güzel sonuçlar alirim onun icin niyt etcem
Allah razı olsun baharım ❤Yeni listemiz,baslangicimiz hayırlı olsun...Hepimize iyi gelir inşallah...Allah hepimizin dualarını kabul etsin...
Aminn canım amin allah razi olsun simdiden kabul etsin rabbimİnşallah canım benim inşallah Rabbim seni ve hepimizi sevindircek o gün inşallah tatlı bir anne olacaksın ❤
İnşallah büsram inşallah Allah hepinizden razı olsun muratlarinizi hakkınızda hayırlı kılıp versin inşallah ❤Rakika canim aldim kabul ettim. Yeni listemiz hayirli olsun insallah guzel haberlere vesile olsun
Amin insallah canim cumlemizinİnşallah büsram inşallah Allah hepinizden razı olsun muratlarinizi hakkınızda hayırlı kılıp versin inşallah ❤
Olsun ,Allah kabul etsin canimMesajlari okumadim dikkatli fiil suresu okumuştum dün
Helal olsun canım, hoşgeldin şimdiden yarın aksami bugünden pay ederken seni de katiyim mi? Yarın aksama kadar temizlenmiş olacak misin?Liste bitmiş başa dönülmüş yarın inşallah bende aranıza dönecepim kızlar haklarınızı helal edin
As canım sende çok slm söyleGullbahcemm de aldı kabul etti herkese çok selami var