- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.507
- 33
- Konu Sahibi Gullbahcemm
Her akşam 1000 tane okuyoruz. Genelde 90 adet düşüyordu kişi başı ama listeden ayrılan arkdaslar oldu, o yüzden biraz katılım olsun dediktoplam adet kaç olacak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her akşam 1000 tane okuyoruz. Genelde 90 adet düşüyordu kişi başı ama listeden ayrılan arkdaslar oldu, o yüzden biraz katılım olsun dediktoplam adet kaç olacak.
Ziyanı yok güzelim :) ismin ve niyetini de şöyle misin?bugün başladı. bitince ekleyin isterseniz:)
kız kardeşim elif için, gireceği öğretmen mülakatının iyi geçmesi ve mutlu olacağı bir yere atamasının çıkmasını nasip et rabbimZiyanı yok güzelim :) ismin ve niyetini de şöyle misin?
Hayır canım okuyabilen kişi sayısına bölüyoruz 1000 taneyiCanım şimdi bin tane mi okuyacam bugün yoksa
Şu anda 14 kişiyiz 5 kişi Mazeretli 9 kisi okuyabiliyor. Eğer katılım olmazsa kişi başı 111 düşecek meselaAnladim bine tamamlancak bu bugün ne kadar okursak demi
Hakkını helal et esracim :)Ben çıkıyorum arkadaşlar yeni listede olmayacağım
Amin Allah razı olsun güzelim ❤Anladim canım tamm:) şimdiden kabul etsin rabbim
Helal olsun sizlerde helal edin İnşaAllah hepiniz dualarınızı yaşarken bulursunuz kendisi Allah’a emanet olun.Hakkını helal et esracim :)
Helal olsun :) İnşallah canım inşallah ❤Helal olsun sizlerde helal edin İnşaAllah hepiniz dualarınızı yaşarken bulursunuz kendisi Allah’a emanet olun.
Bence uygundur canimftmclk
Rakika
efsuni06
@Hayalimdi gercek oldu
K Khvekokusu20
Gullbahcemm
@Lokumcukk
annesinineseri
B bahar1143
@nergismor
Minnoskafa
Umutvar123
T Tatlianne20
_asmunikal_
Şu anda 14 kişiyiz. 5 kişi mazeretli, 9 kisi okuyabiliyor. Eğer katılım olmazsa kişi başı 111 düşecek. Uygun mudur arkadaşlar bı iki kişi daha bekleyelim mi?
Amin insallah canim sende Allaha emanet olInşallah büşracım inşallah yakında görüşeceğiz Rabbim dualarımızı kabul etsin ben teyze olucam die sizden haber bekliyom en yakin zamanda görüşmek umuduyla yüreğimde ve duamdasınız Rabbime emanet olun
Canim okuyormuyuz bu aksamBence uygundur canim
Büyük ihtimal yarın aksam başlarız büşracimCanim okuyormuyuz bu aksam
bana çok geldi. çıksam mı bilemedim.ftmclk
Rakika Mazeretli
efsuni06
@Hayalimdi gercek oldu Mazeretli
K Khvekokusu20
Gullbahcemm
@Lokumcukk Mazeretli
annesinineseri
B bahar1143 Mazeretli
@nergismor
Minnoskafa
Umutvar123
T Tatlianne20
_asmunikal_ Mazeretli
Şu anda 14 kişiyiz. 5 kişi mazeretli, 9 kisi okuyabiliyor. Eğer katılım olmazsa kişi başı 111 düşecek. Uygun mudur arkadaşlar bı iki kişi daha bekleyelim mi?