- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.507
- 33
- Konu Sahibi Gullbahcemm
Herkes aldı kabul etti bı sen kaldin Sümeyye'cim efsuni06 ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aleyküm selam fatmamAs canım sende çok slm söyle
Benim bugün misafirlerim vardı hiç siteye giremedim bile canım kusura bakma.Bu akşam okuyacağım.Yeni listede varım.Regl dönemim 45-50güne çıktığından liste bitene kadar da mazeretli olmam sanırım.Kendimden hiç umudum yok da eee hiç hamile kalan yok mu arkadaşlar?Hayırlı bir haber alalım.Herkes aldı kabul etti bı sen kaldin Sümeyye'cim efsuni06 ?
Neden o kadar uzun sürüyor pcos mu var? Henüz mutlu bı haber duymadık Sümeyyecim ya inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. Ne kadardır çocuk sahibi olmak istiyorsunuz?Benim bugün misafirlerim vardı hiç siteye giremedim bile canım kusura bakma.Bu akşam okuyacağım.Yeni listede varım.Regl dönemim 45-50güne çıktığından liste bitene kadar da mazeretli olmam sanırım.Kendimden hiç umudum yok da eee hiç hamile kalan yok mu arkadaşlar?Hayırlı bir haber alalım.
Canim haber edemedim ancak firsat bulabildim acil hastaneye gelmek zorunda kaldik okuyamadım hakkinizi helal edinHerkes aldı kabul etti bı sen kaldin Sümeyye'cim efsuni06 ?
Helal olsun canım benim üzme kendiniCanim haber edemedim ancak firsat bulabildim acil hastaneye gelmek zorunda kaldik okuyamadım hakkinizi helal edin
111 canim cok saol Allah razi olsun ablami acil getirdik hala hastanedeyiz dua edin bizedeRakika canım kaç eksik kalmış oluyo şuan yatsıya az kaldı bizim burda ona göre okuyayım yetişirse tabi
Okudum canım 111 adet... Nesi var canım Rabbim acil şifalar versin inşallah111 canim cok saol Allah razi olsun ablami acil getirdik hala hastanedeyiz dua edin bizede
Saol canim amin insallah midesi delindi ameliyat olmuştu simdi tekrar fenalasti mide bulantisi kusmayla ishalle getirdik midemde cok agriyor diyor kansizlik cikti ic kanamadan suphelendiler bekliyoruz oyle bizdeOkudum canım 111 adet... Nesi var canım Rabbim acil şifalar versin inşallah
Ayy Allah korusun canım inşallah kötü bişey çıkmaz Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallahSaol canim amin insallah midesi delindi ameliyat olmuştu simdi tekrar fenalasti mide bulantisi kusmayla ishalle getirdik midemde cok agriyor diyor kansizlik cikti ic kanamadan suphelendiler bekliyoruz oyle bizde
Amin canim Allah razi olsunAyy Allah korusun canım inşallah kötü bişey çıkmaz Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah
Geçmiş olsun canımSaol canim amin insallah midesi delindi ameliyat olmuştu simdi tekrar fenalasti mide bulantisi kusmayla ishalle getirdik midemde cok agriyor diyor kansizlik cikti ic kanamadan suphelendiler bekliyoruz oyle bizde
Canim haber edemedim ancak firsat bulabildim acil hastaneye gelmek zorunda kaldik okuyamadım hakkinizi helal edin
Rakika canım kaç eksik kalmış oluyo şuan yatsıya az kaldı bizim burda ona göre okuyayım yetişirse tabi
Saol canim amin insallah midesi delindi ameliyat olmuştu simdi tekrar fenalasti mide bulantisi kusmayla ishalle getirdik midemde cok agriyor diyor kansizlik cikti ic kanamadan suphelendiler bekliyoruz oyle bizde