- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- Konu Sahibi Gullbahcemm
Akşam ezanına az bi vakit kala siteye girerim canım eksik varsa ona göre alırım..Alinan 650
Kalan 350 kizlar aksama kadar pay edelim gucunun yettigince alalim bu hayirda kosalim insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akşam ezanına az bi vakit kala siteye girerim canım eksik varsa ona göre alırım..Alinan 650
Kalan 350 kizlar aksama kadar pay edelim gucunun yettigince alalim bu hayirda kosalim insallah
Insallah kuzum biter kimse yorulmasin istiyom bu hayir isi sonucta kim ne kadar hayirda yarisirsa o kadar hacetine yaklasiyor bu bilinci veren Rabbim hz ömer efendimizle hz ebubekir efendimiz arasinda bi olay geçer.Akşam ezanına az bi vakit kala siteye girerim canım eksik varsa ona göre alırım..
Hayrimiz kabul olsun canlar150 aldım.kalan 200 eksik olursa yine alırım.allah kabul etsin
Amin canım inşallahHayrimiz kabul olsun canlar
Kuzucuklarim ALLAH razı olsun iyiki varsınız ❤❤❤❤❤Oyle soyleme kuzum insallah bu ay hepimiz hamile kalirizda kimse mazeretlenmeden duada yarisa gireriz insallah gonlun ferah olsun kimsenin kimseye kirginligi olmaz
Sende iyi ki varsin gönlu guzel kardesimKuzucuklarim ALLAH razı olsun iyiki varsınız ❤❤❤❤❤
Saol kardeşim ALLAH razı olsun RABBIM de sizin her ne muradiniz varsa kabul eylesin INŞAALLAH ❤❤❤Helal olsun seherim sana her şey helal olsun ❤❤
Ben 150 okurum canım kalan:50 olsunKalan 150 insallah
Ay özür dilerim kalan:100Ben 150 okurum canım kalan:50 olsun
Amin canim hepimizin insallah ne yarisi kuzum herkes işi çoktur diye alıyorum benim yok yalnızım ondan allah herkesin gonlundekini versin isnallahGönlu guzel kendi guzel arkadasim yorma kendini insallah alan olur olmazsa mecburen pay ederiz yorma senin bi suru okamalarin var hep sen yarisi kazanma birazda biz kosalim yarişta cancagizim Rabbim gonlune gore versin
Sizin orda erken okunuyor tabi :) Allah kabul etsin Haticem ❤❤❤Okudum duami ettim allah kabul etsin insallah
Aynen şimdi yatsı okunuyor...Sizin orda erken okunuyor tabi :) Allah kabul etsin Haticem ❤❤❤
Ben de orucumu açtım dükkanda namazımı kildim çıktım yolda fil suresini okudum eve geldim seher için dua ettim artık yemek yapma zamanuAynen şimdi yatsı okunuyor...