- 8 Eylül 2013
- 558
- 507
- Konu Sahibi Gullbahcemm
Ben liste için eşim ve kendi adımı vereyim.; Sümeyye-Murat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum az once gordum listeyi ekrana yazdim az bekle yeniden listeyi ekrana atacagim gelen var mi die bakayim helal et hakkini benim bugun misafirlerim vardiBen liste için eşim ve kendi adımı vereyim.; Sümeyye-Murat
Önemli değil ama dua nasıl olacak onu anlamadım ben.müsait olduğunuz zamanda yazar mısınız?Yarın başlıyor değil mi?Allah orucumuzu da dualarımızı da kabul etsin, hakkımızda en hayırlısını versin inşallah.Kuzum az once gordum listeyi ekrana yazdim az bekle yeniden listeyi ekrana atacagim gelen var mi die bakayim helal et hakkini benim bugun misafirlerim vardi
Amin Sümeyye kardeşim her gün akşam namazı ile yatsı namazı arası 1000 tane fil suresini bölüsüp okuycagiz o gün sıra kimdeyse onun niyetine inşallah :)Önemli değil ama dua nasıl olacak onu anlamadım ben.müsait olduğunuz zamanda yazar mısınız?Yarın başlıyor değil mi?Allah orucumuzu da dualarımızı da kabul etsin, hakkımızda en hayırlısını versin inşallah.
Amin inşallah.Açıkladığınız için çok teşekkür ederim.Amin Sümeyye kardeşim her gün akşam namazı ile yatsı namazı arası 1000 tane fil suresini bölüsüp okuycagiz o gün sıra kimdeyse onun niyetine inşallah :)
Sorun yok kuzum hos geldin Rahmet yagsin uzerine bu ay hurmetine cumle mumin kardeslerimizin uzerinede insallahKızlar bende varım ama salidan itibaren okuyacağım yani bakacağım belki yarın gelmezse yarında okuyabilirim
Hosgeldin esracim Allahin ayi Rahmet ayi Rahmetinizle gelin Rahmet yagsin hepimizin uzerine yarin basliyoz kuzum insallahBende varım canım benide eklersin Emine kızı Esra
Cansu da MazeretliSuan seher mazeretli diger kardeslerimden bilgim yok