- Konu Sahibi Gullbahcemm
Okudum allah kabul etsin.Amin.yeni listede olamayacağım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gulbahcemm 100 okuyor geri kalan 900u pay ediyorum dur bakiyimRakika canim benim hesabima gore 6 kisi okuyor 6X90 =540 baharinkini de eklersek 630 yapiyor 180 de ben dagitcam eksik kaliyor
Kisi aldim kabul ettim demis ama bahar la 7 oluyorBaharı da katınca seninle beraber 8 kişi okuyor 720 eder 180 sen de 100 de gulbahcemm Dil-i bitab
Kimi saymıyorsun ki acaba? Dur tekrar bakiyim6
Kisi aldim kabul ettim demis ama bahar la 7 oluyor
Sümeyye de var efsuni06 dün aldım kabul ettim dediCansu ,zehra ,annesinineseri ,ftmclk ,zeynoc17 ,bahar gulbahcem ve ben degil miyiz
Eksik yok canim benim telaş etmeBurda yatsi okundu insAllah eskik kalmz
7kisi 63p tulayla 730 benimki ile 910 yapiyor.Cansu Bahar Eser Sümeyye Zehra Fatma ve Büşra 7 kişi sen de varsın 8 hepsi almış kabul etmis
Tatlım toplam 1000 Tülay 100 aldı kaldı 900 90a bölsen 10 kişi lazim senle birlikte gruptan 8 kişi okudu. kalan iki kişilik payı 180i de sen dagittin kalan:07kisi 63p tulayla 730 benimki ile 910 yapiyor.
Kendi okuduğunu niye saymıyorsun?? :/7kisi 63p tulayla 730 benimki ile 910 yapiyor.
Aa ben sadece 180 i saymistim kendim icin 90 okumadim ki ben neyse arkadaslae yazsin tamamlanicak galibaKendi okuduğunu niye saymıyorsun?? :/
Sen okumadin mi?? EyvahAa ben sadece 180 i saymistim kendim icin 90 okumadim ki ben neyse arkadaslae yazsin tamamlanicak galiba
Sen okumadin mi?? Eyvah
Tamam canım biliyorum iki arkadastan haber bekliyorum devam durumu hakkında ondan sonra yeni listeyi yazicam. Hakkını helal et cansum :*Liste bitti galiba dimi canım yeni listeye katilamayacagim
Hadi ya aldilarsa okurlar inşallahSoyledigim arkadaslar cevap yazmadi ya 180 tamamlandi sadece