- 15 Ocak 2018
- 2.288
- 2.662
- Konu Sahibi Gullbahcemm
Gamze için 90 adet aldım kabul ettim Canlar listeye de devam ediyorum inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım yukarda yarından sonra yeni liste yazmışsın o yüzden sordumYarın gamzeye ertesi gün sana okuyoruz güzelim sonra yeni liste
Akşamdan pay ediyoruz ya o yüzdenTamam canım yukarda yarından sonra yeni liste yazmışsın o yüzden sordum
Tamam kuzum ben okurum 90 tane daha@Ssy8491
ftmclk
Rakika
efsuni06
@Hayalimdi gercek oldu
@zeynoc17
Z Zehra_gns
Gullbahcemm
@Lokumcukk
annesinineseri
bezginblog
C cansu_tr
B bahar1143
C cibilicibilisaksak06
Dil-i bitab
Arkadaşlar ben adet oldum 90 tane eksik var
Allah razı olsun saliham tek başına yuklenmeseydin kızlar yardım ederdi sanaTamam kuzum ben okurum 90 tane daha
Allah razı olsun saliham tek başına yuklenmeseydin kızlar yardım ederdi sana
Canım 45 i sen oku 45 ini de ben okurum inşallahTamam kuzum ben okurum 90 tane daha
As canım sende çok selam söyleseydin durumu nasıl iyimiymişBu arada Gullbahcemm Tülay ile görüştüm çok selamı var hepinize
Kayınvalidesi tasiniyormus çok yorgunum hep ordayım dedi. Söylerim inşallahAs canım sende çok selam söyleseydin durumu nasıl iyimiymiş
tamam FatmamCanım 45 i sen oku 45 ini de ben okurum inşallah
Tamam canım Allah kolaylık versin inşallahKayınvalidesi tasiniyormus çok yorgunum hep ordayım dedi. Söylerim inşallah
Amin inşallah, çok takıyor kafasına çevre baskısıni dua edelim inşallah Rabbim yüreğine ferahlık versinTamam canım Allah kolaylık versin inşallah
Ederim tabi canım insanlar ne diyor diye bakmasın Rabbim ne diyor diye baksın anca o zaman mutlu olur Allah sıkıntılarını gidersin inşallahAmin inşallah, çok takıyor kafasına çevre baskısıni dua edelim inşallah Rabbim yüreğine ferahlık versin
Amin inşallah ❤Ederim tabi canım insanlar ne diyor diye bakmasın Rabbim ne diyor diye baksın anca o zaman mutlu olur Allah sıkıntılarını gidersin inşallah