- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.179
- Konu Sahibi Gullbahcemm
Okudum Allah kabul etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım sonra farkettim gamze de okuyamıyor bu akşam o zaman 180 tane sen başkalarına okut herkes 90 okusunRakika canim yarin benim siram, devam eden arkadaslar 90 ar tane okusun yine ben farkli nefesler olmasi adina kalani sayfamda paylasip baska arkadaslara okutmak istiyorum olur mu?
Tamam Hanifem.Tamam canım sonra farkettim gamze de okuyamıyor bu akşam o zaman 180 tane sen başkalarına okut herkes 90 okusun
Tamam canım şimdi etiketliyorum kizlariRakika bende mazeretlendim,maalesef benimkinide paylaşmak gerekicek...
Rakika bende mazeretlendim,maalesef benimkinide paylaşmak gerekicek...
45 aldim canim kendiminkiyle birlikte toplam 135 aldim kabul ettim Saliha arkadasim icin@Ssy8491
ftmclk
Rakika
efsuni06
@Hayalimdi gercek oldu
K Khvekokusu20
Z Zehra_gns
Gullbahcemm
@Lokumcukk
annesinineseri
bezginblog
C cansu_tr
B bahar1143
C cibilicibilisaksak06
Arkadaşlar 90 tane eksiğimiz var
Dil-i bitab
ALLAH RAZİ OLSUN CANLARİM, Rabbim ne muradiniz varsa hayirlisi ile.versinKalan 45 de aldım.135 tane okuyacağım.inşallah Dil-i bitab için
45 aldim canim kendiminkiyle birlikte toplam 135 aldim kabul ettim Saliha arkadasim icin
Canim bizde seni ozledik yoksa aramıza donecekmisin yenidenSelamun aleyküm kizlar Rabbim hacetlerinizi tez zamanda nasip etsin insallah var mi eksiğiniz alayım okuyayim çok yakında inşallah beraber oluruz ne çok özlemişim hepinizi burnunda tütüyonuz