- 2 Şubat 2018
- 1.395
- 2.192
- Konu Sahibi Gullbahcemm
Helal olsun canim benim sizde helal edinCanım hakkını helal et benim yüzümden yemekte yiyememişsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Helal olsun canim benim sizde helal edinCanım hakkını helal et benim yüzümden yemekte yiyememişsin
Helal olsun canım varsaHelal olsun canim benim sizde helal edin
Canım beni de ekleyebilirsin yapabildiğim kadarını yaparım inşallahRabbim duasini kabul etsin inşallah
@Ssy8491. (SEHER) MAZERETLI
@fatmaclk (SÜLEYMAN KIZI FATMA )
Rakika (HATICE KIZI HANIFE)
efsuni06 ( SÜMEYYE VE MURAT ÇİFTI)
@hayalimdi gerçek oldu (NECIP KIZI HATICE VE RAMAZAN ÇIFTI)
@zeynoc17 (BÜŞRA CAN)
@Zehra_gns (ZELIHA KIZI ZEHRA)
@Gullbahcemm (TÜLAY VE İSMAIL ÇİFTI)
@Lokumcukk (CİĞDEM)
@annesinineseri (NURCAN KIZI ESER)
iLKNUR (HIDIR KIZI İLKNUR)
@bezginblog (EMINE KIZI ESRA)
@cansu_tr (CANSU)
@bahar1143(BAHAR)
Kizlar yarin icin sırada ki kardeşimiz hanife
Hatice kızı hanifenin hacetine diye bağışlama yapalım lütfen. Listeyi simdi yayimladim bundan sonra aksam listeyi hazirlayalim mazereti olanlar olursa ertesi günü bilgi gecer o kisinin sayısini pay ederiz.simdilik aldım kabul ettim diyen kardeşlerimiz böyle.
Yarin herkes 76 tane okusun lutfen mazeretli olan olursa bilgi gecelim nolur. Hepinizden Rabbim razi olsun.hayırda kalin hayırlı geceler
Hoşgeldin gamzem rahmetle geldin ekleyelim tabii yarina dağitim yaptik yarin akşam duamizi bitirelim yarinki listede seni yazalim olur mu. Hakkini helal et canim biz seni kendi aramizda okuyup haberini verecektik sende duana amin diyenlerden olucan. Rabbim duani kabul etsin şimdidenCanım beni de ekleyebilirsin yapabildiğim kadarını yaparım inşallah
Amin canım Allah razı olsun76 aldım, okuyacağım bugün Allah nasip ederse.Allah kabul etsin dualarımızı.
Canım 2 kişiden haber yok bekliyoruzKızlar eksik olan varsa söyleyin fazla okuyayım ben