- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.507
- 33
- Konu Sahibi Gullbahcemm
Eğer haber gelmezse 2 kişiyi paylaşalım mı? Cansunun yerine sen oku Eserin yerine ben olur mu?Kızlar eksik olan varsa söyleyin fazla okuyayım ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğer haber gelmezse 2 kişiyi paylaşalım mı? Cansunun yerine sen oku Eserin yerine ben olur mu?Kızlar eksik olan varsa söyleyin fazla okuyayım ben
Tamam o zaman cansunun 76 tanesini paylaşın ftmclk Fatma kardeşim ile yani 38 sen 38 Fatma okusun ben Eserinkini okurum inşallahBende yardım ederim paylaşalım
76 okurum cansunun yerineBende yardım ederim paylaşalım
38 yeterli zehram Fatma mesajı görmezse 76 okursn76 okurum cansunun yerine
Tamam canımTamam o zaman cansunun 76 tanesini paylaşın ftmclk Fatma kardeşim ile yani 38 sen 38 Fatma okusun ben Eserinkini okurum inşallah
Hayır canım 76 okuKizlar kusura bakmayin ben iyi degildim bugun nete giremedim neyse daha sonra konusuruz.eksik falan olursa hic ugrasmayin ben direk 100 yapayim
Tamam 38 okuyorum canım38 yeterli zehram Fatma mesajı görmezse 76 okursn
Hiç eksik yok güzelim ❤ tamam hamdolsun76 bitti Allah kabul etsin beklemedeyim eksik olunca bilgi gecin
Amin Allah razı olsun ❤Hiç eksik yok güzelim ❤ tamam hamdolsun
Yatsı ezanina 15 dk kala yap herkes okumuş olur o vakiteBitti mi yani ona gore duasini yapayim yoksa az daha bekliyeyim mi
Tamm bekliyorum kuzum.Yatsı ezanina 15 dk kala yap herkes okumuş olur o vakite
Allah razı olsun canım eksik yok şükürler olsun ❤Okudum canım hem benim payımı hemde cansunun 38 ni.allah kabul etsin.eksik olursa okurum
Amin canım Allah razı olsun ❤Iyi aksamlar bende okudum Allah kabul etsin