- Konu Sahibi Gullbahcemm
Yetişemedim kızlar görmedim çok üzgünümBosver dinlen 10 yaptim bagisla sen vakit daraldi kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yetişemedim kızlar görmedim çok üzgünümBosver dinlen 10 yaptim bagisla sen vakit daraldi kuzum
Yetişemedim kızlar görmedim çok üzgünüm
14 okudum kizlar bittiOlsun canım bitti şükür ❤
Tamam oldu sayı canım eksik yokKizlar 20 okudum busram kac okudun eksik kac 35 yapayim kafam durdu burda
35 bi okudum 14 bi okudum canim 49 okudum toplamKizlar 20 okudum busram kac okudun eksik kac 35 yapayim kafam durdu burda
Ohhh şukur Rabbim sukurTamam oldu sayı canım eksik yok
Tamam canım sayı tamam eksik yok bagislayalim artik35 bi okudum 14 bi okudum canim 49 okudum toplam
Ben hesap yaptim canım sayı tamamOldu dimi kalbim duracak var mi eksik elim ayagim titriyo sayi hesaplamadim ben
Biliyordum canım okuyacağıni okuyacağım diyenleri okudu saydik ve de onlar da haber verdi şükür tamamladikKızlar ya ben herkes payını almıştır okur diye hiç bakamadım sayfaya hakkınızı helal edin ben 90 tanemi okumuştum
Yok canım estagfirullah sen bekletmedin biz bekledik :)Alah razi olsun var ya gozlerimde yas sip sip akiyo sukur herkes hakkini helal etsin beklettim sizi yordum ozur dilerim.
Helali hos olsun canim vallahi bende heycanlandim yetiştireyim diye ama cok şükür yetişti bagisladim duami da yaptim Allah kabul etsin insallahAlah razi olsun var ya gozlerimde yas sip sip akiyo sukur herkes hakkini helal etsin beklettim sizi yordum ozur dilerim.
Seviyom sizi hepinizi Duami yaptim Rabbim tez zamanda salih evlat versin fatmamiza kucagina almasini nasip etsin herkese tesekkur ederim hepinize saolun ne muradiniz varsa versinYok canım estagfirullah sen bekletmedin biz bekledik :)
Allah razi olsun inan simdi sevincten sukur icin agladim hakkinizi odeyemem Rabbim bir degil bindefa razi olsun hepinizdenHelali hos olsun canim vallahi bende heycanlandim yetiştireyim diye ama cok şükür yetişti bagisladim duami da yaptim Allah kabul etsin insallah
Yuregi guzel insan fatmam ne muradin varsa versin senin yuzun gulsun Allah kardeslerimizden razi olsun emekleri çok.hepsine tesekkur ederim insallah sende sag saglim bi bebege hamile kalirsin kucagina almayi Rabbim nasip etsin insallahKızlar ağzınıza yüreğinize sağlık ne güzel kalpleriniz var sizin yetiştirebilmek için herşeyi yapmışsınız ne desem biledim Rabbim hepinizden razı olsun Gönüller’inizde ki muratlarınızı hayırlısıyla nasip etsin bi an önce sizleri seviyorum hakkınızı helal edin
Allah razi olsun inan simdi sevincten sukur icin agladim hakkinizi odeyemem Rabbim bir degil bindefa razi olsun hepinizden
Helal olsun inşallah ben de sizleri seviyorum ❤❤Kızlar ağzınıza yüreğinize sağlık ne güzel kalpleriniz var sizin yetiştirebilmek için herşeyi yapmışsınız ne desem biledim Rabbim hepinizden razı olsun Gönüller’inizde ki muratlarınızı hayırlısıyla nasip etsin bi an önce sizleri seviyorum hakkınızı helal edin