- Konu Sahibi Gullbahcemm
Ben payıma düşeni okuyacaktim 81 tane yanlış mı oldu anlamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yok kuzum Allah razi olsun haber verdin az bekliyoz eksik olursa tammlayalim die Allah razi olsun herkes yardim ediyoBen payıma düşeni okuyacaktim 81 tane yanlış mı oldu anlamadim
Cansu Esra arkadaşımız okuyamicam demiş o yüzden fazla okuduk biraz sıkıntı yok :)Ben payıma düşeni okuyacaktim 81 tane yanlış mı oldu anlamadim
Gelir canım daha erken681 okundu insallah haber gelir
Canim bizim yatsıya 20 dk kaldi insallah erken haber gelir de yardima ihtiyac olursa edebilirim bende681 okundu insallah haber gelir
Tamam canım benim bitti sayılır az kaldıCansu Esra arkadaşımız okuyamicam demiş o yüzden fazla okuduk biraz sıkıntı yok :)
Allah razi olsun benim yuzumden kaldiniz iyice. Kizlar el birligiyle biz okusak bitseolmaz mi biz bigun bagislayalim okuyan olursa hediye etsinCanim bizim yatsıya 20 dk kaldi insallah erken haber gelir de yardima ihtiyac olursa edebilirim bende
Fatma okumuştur 90 tane onu duselim sayıdanAllah razi olsun benim yuzumden kaldiniz iyice. Kizlar el birligiyle biz okusak bitseolmaz mi biz bigun bagislayalim okuyan olursa hediye etsin
Kac tane alalim canim hemen yaz ki yetistireyimNe dersiniz okuyalim mi bitsin kardeslerimizin okuduklari hediye olsun
Canim 10 dk kaldi 100 yetistiremem ama hemen basliyorum haber edicem size kalaniKizlar 200 biz
100 hanife
100 hatice
100 busra
100zehra
81 cansu
90 fatma okusa 229 kalir geriye
Tamam sen ben Zehra ve Büşra 4 kişiyiz paylaşalım 35er tane okuyalım bı kişi 34 okusunOyle olursa 139 kalir
yok o kadara gerek yok100 taneyi ben okuyayim 39 okuyun siz yeter