- 25 Kasım 2016
- 3.420
- 10.331
- 31
- Konu Sahibi Gullbahcemm
Kızlar mesaj da ulaşabilirsiniz bana okuyamadiklarinizi hanifem tulayimEşim geç gelecek ozamana kadar burdayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar mesaj da ulaşabilirsiniz bana okuyamadiklarinizi hanifem tulayimEşim geç gelecek ozamana kadar burdayim
Herkesin numari yok bende canimin ici bi sizsiniz iste elimde numarasi olanKızlar mesaj da ulaşabilirsiniz bana okuyamadiklarinizi hanifem tulayim
Kız ağlayıp durma adamı da üzüyorsun hamilesin inşallah sen iyice sulu göz oldun ❤❤Allah razi olsun ya aglattiniz beni saolun
Hanifem duasi olsun istiyom herkes evlat sahibi olsun istiyom elimden bisey gelmeyince uzuluyom boyle agliyom ne yapayimKız ağlayıp durma adamı da üzüyorsun hamilesin inşallah sen iyice sulu göz oldun ❤❤
Siz yazın bana canlarim sen hanifem ben okurumHerkesin numari yok bende canimin ici bi sizsiniz iste elimde numarasi olan
Allah razi olsun ne muradiniz varsa versinSiz yazın bana canlarim sen hanifem ben okurum
Bizim elimizden gelenin ne kadar büyük olduğunun farkında değil misin burda kaç kişi birbirimizi tanımadığımız halde dertlenip dua ediyoruz bol bol okuyoruz zaten en büyük hediyeyi veriyoruz birbirimize hem unutma herşey Allah'ın takdiri biz dua etmekle yükümlüyüz verirse verir vermezse ona da amenna tamam mı ağlama artık :*Hanifem duasi olsun istiyom herkes evlat sahibi olsun istiyom elimden bisey gelmeyince uzuluyom boyle agliyom ne yapayim
Seni yerim ben ❤Siz yazın bana canlarim sen hanifem ben okurum
hepimizin insallahAllah razi olsun ne muradiniz varsa versin
İnşallah kuzumHanifem sende 100 haticemde 100 busrada 100 insallah bizden de 200 toplam 500 etti Allahim insallah tamamlanir
Allah razi olsun100 okudum allah kabul etsin
Takipteyim kizlar bende okumak içinZehrada 100 okumus 600 oldu ayy insallah
Allah razi olsun busracimTakipteyim kizlar bende okumak için