• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hacamat

Hah bak ne guzel soyledin canim,senin baban bir doktor,en azindan usulu yolu yordami belli sekilde yapiyordur. Ama simdi merdivenalti yerlerde ipsizin sapsizin elinde bu sey cogunlukla. Atiyorum 100 kisi yapan varsa 20 tane senin baban gibi ciksa ne mutlu. Sacmasapan ellerde resmen kasapliga donuyor bu hacamat,yaptirip hastanelik olanlari zaten hic demeyeyim cok fena :KK43:

benim beynimdeki kist için "babana söyle hacamat yapsın" diyen oldu. :D

milletçe bir şeyin b.kunu çıkarmayı çok seviyoruz yani. umarım birileri okur da her hastalığa hacamat yaptırmazlar en azından bilmeyenlere yaptırmazlar.

benim beynimdeki kist için "babana söyle hacamat yapsın" diyen oldu. :KK70:

milletçe bir şeyin b.kunu çıkarmayı çok seviyoruz yani. umarım birileri okur da her hastalığa hacamat yaptırmazlar en azından bilmeyenlere yaptırmazlar.
Senin hastaligin ne oldu kuzu? Ben 1,5 aydir yoktum takip edemedim seni. Umarim iyisindir.

Agri sizi icin akupunktur daha denenesi bir yontem bence bu arada

Benim bir bayan arkadaşım Migreni için yaptırdı ama işe yaramadığını söyledi.
Sağlıklı bir uygulamadır eyvallah ama vücutta tesir ettiği yerleri mutlaka araştırın derim.
Ben mesela tavsiye ile çok haltlar yemişimdir sonu hüsran :KK20:

Senin hastaligin ne oldu kuzu? Ben 1,5 aydir yoktum takip edemedim seni. Umarim iyisindir.

Agri sizi icin akupunktur daha denenesi bir yontem bence bu arada

ağustosun başında ameliyat olacağım abla. ama emin ellerdeyim endişeye mahal yok. :)

Hacamat yerine sülük yaptır. Hacamattan korkuyorum ben ya. Selülitler için doğumdan sonra sülük düşünüyorum bakalım.

S sassyassyy Sen Ankara!daydın değil mi? Yanlış hatırlıyor da olabilirim.
Eğer doğru hatırlıyorsam ameliyat esnasında ve sonrasında yardımına koşabilirim bil isterim.

Valla okuduklarima hayret ettim..artik hacamat mi kaldi diyen bile olmus:)) emin olun kaldi..siz duymadiniz diye olmadigi anlamina gelmez dimi?

steril bir sekilde yapilirsa sifa bulunur. Ha konu sahibi icin olur mu bilmem. Denemekten zarar cikmaz. Ayrica avrupada cupping adi altinda yapiliyor bu.. yani Turklere has birseyde degil.

Esim bi kac kez yaptirdi migreni oldugu icin ve o bas agrisi araliklari bile cok uzadi.. ilk buldugum firsatta bende yaptircam ve deneyimlerimi burda paylasirim. Tabii topic hala hayatta olursa:)

S sassyassyy Sen Ankara!daydın değil mi? Yanlış hatırlıyor da olabilirim.
Eğer doğru hatırlıyorsam ameliyat esnasında ve sonrasında yardımına koşabilirim bil isterim.

çok çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum. :KK200:

evet ankaradayım ama ameliyatım yurt dışında olacak benim, yine de çok teşekkürler çok incesiniz. :)

Beyinden kan topluyorlar falan. Kan akıtmak vucuda yaralar yapmak her şeyi iyilestiriyosa kan bagislayin birkaç kez, hacamattan daha iyi etkisinin olucagi kesin.

kan bağışlamakla nasıl bir tuttunuz :) hacamat yapılırken nerenizde ne rahatsızlığınız varsa bunu söylüyorsunuz ve şikayet yerinize göre belli noktalar var işlem oralarda oluyor.

konu sahibi, bende yaklaşık 2 yıldır istiyorum ama cesaret edemedim. teyzem yaptırdı ve hiç bir acı hissetmediğini sadece bel bölgesinde çok çok az bir sızı olduğunu söyledi.

benim beynimdeki kist için "babana söyle hacamat yapsın" diyen oldu. :KK70:

Herseye tabiiki olmaz:) banada kadinin biri ben cikolata yemem aslinda ama cikolata kisti cikti demisti:)))

Üniversitede bölüm başkanımız çok sevdiğim bayan bir hocam vardı. Amerikaya gittiğinde beni aradı. Yıllardır bel ve boyun ağrısı çekiyordu, gitmediği doktor kalmamıştı. Queencim dedi senden ricam hacamatı bir araştır. Burada bana hacamatı önerdiler ki hacamatı ben bilmiyordum yaptırdım ve şimdiye kadar yaptırmadığıma pişman oldum dedi. Elin adamları bizden iyi biliyor dedi. O sıra öğrenmiştim ama yine de korkuyorum. Çünkü işinin ehli insanlar tarafından yapılmalı. Hacamat yapılmayacak bir hastalıksa sonucu kötü olabilir. Şimdi her yerde bildik bilmedik yapılıyor. Hocam bunu bana 4 sene önce söylemişti.

Babam da yaptırıyor bunu
Bence saçmalık, vücutta neden "pis kan" denen bişey olsun ki? İyi çalışan bir dolaşım sistemi var ise.

Benim bir bayan arkadaşım Migreni için yaptırdı ama işe yaramadığını söyledi.
Sağlıklı bir uygulamadır eyvallah ama vücutta tesir ettiği yerleri mutlaka araştırın derim.
Ben mesela tavsiye ile çok haltlar yemişimdir sonu hüsran :KK20:
Yazdim ama.. esim yaptirdi migreni icin iyi geldi.. tabii belli araliklarla duzenli yaptirmak sart

çok çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum. :KK200:

evet ankaradayım ama ameliyatım yurt dışında olacak benim, yine de çok teşekkürler çok incesiniz. :)

Adı teklif olsun diye söylemediğimi bil isterim
Evim Yaşamkent de döndüğünde ihtiyaç halinde haber vermen kafi
Olduğun yerde biterim :KK200:

Üniversitede bölüm başkanımız çok sevdiğim bayan bir hocam vardı. Amerikaya gittiğinde beni aradı. Yıllardır bel ve boyun ağrısı çekiyordu, gitmediği doktor kalmamıştı. Queencim dedi senden ricam hacamatı bir araştır. Burada bana hacamatı önerdiler ki hacamatı ben bilmiyordum yaptırdım ve şimdiye kadar yaptırmadığıma pişnab oldum dedi. Elin adamları bizden iyi biliyor dedi. O sıra öğrenmiştim ama yine de korkuyorum. Çünkü işinin ehli insanlar tarafından yapılmalı. Hacamat yapılmayacak bir hastalıksa sonucu kötü olabilir. Şimdi her yerde bildik bilmedik yapılıyor. Hocam bunu bana 4 sene önce söylemişti.
Aynen adamlar orda burda yapiyolar hakkiyla tabii bizim insanimiz o da neymis beaa diyor:)) buarada ulkede dudaga insaat slikonu sıkanlar var bu millet kime guvensin? Hakli yonleri yok degil

Aynen adamlar orda burda yapiyolar hakkiyla tabii bizim insanimiz o da neymis beaa diyor:)) buarada ulkede dudaga insaat slikonu sıkanlar var bu millet kime guvensin? Hakli yonleri yok degil
Ya tabi ki işinin ehli bilen insan olması lazım yoksa sonuçlar facia olabiliyor. Fazla kan akıtımı, enfeksiyon vs. Olduk olmadık yerde yapılmaz ki. Bir de hastalığın çeşidi de önemli bence. Her hastalığa olmaz. Adamlar bizden almışlar gayet profesyonel bir şekilde uyguluyorlar. Bir de bize bak, mahalle köşelerinde, olduk olmadık insanlar yapıyor. Bu güven nerden geliyor meçhul.

Ya tabi ki işinin ehli bilen insan olması lazım yoksa sonuçlar facia olabiliyor. Fazla kan akıtımı, enfeksiyon vs. Olduk olmadık yerde yapılmaz ki. Bir de hastalığın çeşidi de önemli bence. Her hastalığa olmaz. Adamlar bizden almışlar gayet profesyonel bir şekilde uyguluyorlar. Bir de bize bak, mahalle köşelerinde, olduk olmadık insanlar yapıyor. Bu güven nerden geliyor meçhul.
Zaten dogru yapmadigimiz icin birseylerin adi kotuye cikiyor bence. Ne diyelim isteyen yaptirir isteyen yaptirmaz.. hep demisimdir kendi doktorumada diyorum.. alternatif tip ile modern tip birlesmeli beraber calisilmali.. o zaman cok guzel sonuclar elde ederiz diye.

Zaten dogru yapmadigimiz icin birseylerin adi kotuye cikiyor bence. Ne diyelim isteyen yaptirir isteyen yaptirmaz.. hep demisimdir kendi doktorumada diyorum.. alternatif tip ile modern tip birlesmeli beraber calisilmali.. o zaman cok guzel sonuclar elde ederiz diye.
Bak bunu yurt dışında cidden çok güzel yapıyorlar. Ben de seviyorum saçma olmadığı sürece alternatif tıp uygulamalarını. Mesela benim eşim bekarlıktan beri baş ağrısına hemen ağrı kesici alır. Ben de pek sevmem ağrı kesici kullanmayı. Fazla ilaç kullanımı korkutur beni. Başı ağrıdıkça ağrı kesiciye her koştuğunda durdurdum, kendim bir şeyler kaynattım içirdim, kremlerle masajlar falan. Azalttı baya ağrı kesiciyi artık :-)

Back