- 5 Haziran 2018
- 827
- 1.055
- 28
Düzgün konuş cahil özgüveni var sanırım sende. Oku araştır öyle alayım seni tartışmaya. Neyi soruyosun hacamat yapicaksan. Ne garip şeysin yanereye kan veriyorum vücudum hastayken kan vermek kolaymı algılasana çoçuuum?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düzgün konuş cahil özgüveni var sanırım sende. Oku araştır öyle alayım seni tartışmaya. Neyi soruyosun hacamat yapicaksan. Ne garip şeysin yanereye kan veriyorum vücudum hastayken kan vermek kolaymı algılasana çoçuuum?
Alternatif tip. Guya vucuttaki pis kani cikarip sifa bulabilecegimizi soyluyorlar. Sanirsin tum hastaliklar pis kandan dolayi olusuyormus gibi. Bence sacmalik.Hacamat nedir arkadaşlar? Şişe falan mı cekılıyor sırta, kan akıtmak falan nereden çıktı?
sen niye cevap veriyorsun silahmı dayadım kafana yazmasaydın ozamanDüzgün konuş cahil özgüveni var sanırım sende. Oku araştır öyle alayım seni tartışmaya. Neyi soruyosun hacamat yapicaksan. Ne garip şeysin ya
Soruna yanıt veriyor olabilir miyim acaba canisi:)sen niye cevap veriyorsun silahmı dayadım kafana yazmasaydın ozaman
Alternatif tip. Guya vucuttaki pis kani cikarip sifa bulabilecegimizi soyluyorlar. Sanirsin tum hastaliklar pis kandan dolayi olusuyormus gibi. Bence sacmalik.
Bir de bunu yapan insanlari dusun,tanimiyorsun bilmiyorsun evlerine gidiyorsun falan. Bunlardan medet umana kadar akupunktur arastirsa konu sahibi daha verimli sonuc alir. Hacamatla hepten hastanelik olan cok insan varPis kan mı varmış vücutta :))) her gün yeni yaşıma giriyorum. Kesin oksidize olan kana " pis kan" diyorlardır :)
Pis kanı regl ile mi atıyoruz?
Biyolojinizi gerçekten bu kadar mı biliyorsunuz?
Sagin solun agriyo diye kan veremiyosun ama hacamat yapabiliyosun öyle mi? Fjfjfjf iyi bakalım tatmin olduknereye kan veriyorum vücudum hastayken kan vermek kolaymı algılasana çoçuuum?
Hacamatla kan vermek ayni ialem degil kan verdigimizde vucudumuzdaki temiz kani veriyoruz ama hacamat vucuttaki atamadigimiz pis kani atiyo ve ben her sene iki defa yaptiririm gayet memnunumBeyinden kan topluyorlar falan. Kan akıtmak vucuda yaralar yapmak her şeyi iyilestiriyosa kan bagislayin birkaç kez, hacamattan daha iyi etkisinin olucagi kesin.
beyin kasıyorsun sağlıksız bir kanı başka birine versem nolcak zarardan başka?Sagin solun agriyo diye kan veremiyosun ama hacamat yapabiliyosun öyle mi? Fjfjfjf iyi bakalım tatmin olduk
Ben de hacamatın cahiliyim. Ama regl ile attığımız pis kan değildir. Regl kanının pis olduğu vücudun pis kandan arındığı bir şehir efsanesidir. Yanıltmamak gerek.Hayır bilmiyorum hacamat hakkında söylenenlerden alıntı yaparak kurdum (halk arasında) cümleyi,
Regl'e de her kadın kadar vakıfım ama sizin ekleyecekleriniz varsa seve seve dinlerim sizi de.
Ben de hacamatın cahiliyim. Ama regl ile attığımız pis kan değildir. Regl kanının pis olduğu vücudun pis kandan arındığı bir şehir efsanesidir. Yanıltmamak gerek.
Alternatif tip. Guya vucuttaki pis kani cikarip sifa bulabilecegimizi soyluyorlar. Sanirsin tum hastaliklar pis kandan dolayi olusuyormus gibi. Bence sacmalik.
Hah bak ne guzel soyledin canim,senin baban bir doktor,en azindan usulu yolu yordami belli sekilde yapiyordur. Ama simdi merdivenalti yerlerde ipsizin sapsizin elinde bu sey cogunlukla. Atiyorum 100 kisi yapan varsa 20 tane senin baban gibi ciksa ne mutlu. Sacmasapan ellerde resmen kasapliga donuyor bu hacamat,yaptirip hastanelik olanlari zaten hic demeyeyim cok fenaabla araya girmek gibi olmasın, babam da yapıyordu bunu. gençliğinde uzmanlık alırken bunun eğitimini almış fakültede bir hocasından kendi alanıyla ilgisiz ama. hatta bir kez ben dalga geçerken "sen ne konuşuyorsun ben bunu isviçrede onlarca kişiye yaptım,hala ararlar ben yapmam" diye azarlamışlığı da var.
şu an yapmıyor yaşı sebebiyle ama düzenli olarak yaptırıyor sanırım.
hacamat bazı konularda etkili bir yöntem bel ağrıları vs ama her derde deva değil yani. mesela konu sahibinin hastalığıyla alakasını çözemedim. yaptırılacaksa hastanede yaptırılmalı, eğitimini alan birçok doktor var.
Hehehe bunu istemeyen yoktur sanırım.Evet biz kadınlar kulaktan kulağa konuşmayı severiz belki bu konudaki cahilliğimde bundandır.
Açıkçası hiç merak etmedim Regl kanının içeriğini ama aslında yanlış belki Allah bu konuda bir dert vermediğinden araştırmadım.
Hatta yazın keşke menopoza girsem kışın geri çıksam diye hayal kuran cahil ben