zaten aylardır doktor doktor geziyorum. Çok Teşekkür ederimBaska bir doktora gidin, memlekette tek doktor sizin gittiginiz mi ki hacamat son care olsun? Lutfen yaptirmayin boyle seyler. Gerekirse doktor doktor gezin,cok gecmis olsun
Derdinize care bulunana kadar devam edin doktor arayislariniza. Hacamat dedigimiz sey abuksubuk insanlarin elinde faciaya donusuyor, herkeste de ayni etkiye sahip degil,farkli sonuclari var. Kesinlikle yaptirmayin derimzaten aylardır doktor doktor geziyorum. Çok Teşekkür ederim
Güzel yorumun için çok teşekkür ederim Cesaretimi toplayıp yaptıracağımmHacamat devlet hastanelerinde bile uygulanmaya baslandi .Isinin ehli biriyse yapan neden olmasin .Seans seans oluyor zaten .Bence deneyebilirsiniz .
acı eşiğim yüksektir. birde çok çok nadir terlerim. bileyorum bir karara varmam gerekHacamat daha çok erkeklerin terciği
Malum biz kadınlar Regl ile vücudumuzdaki pis kanı atıyoruz.
Tabi tercih meselesi ama acı eşiğinize bağlı bu durum
Ayrıca bu sıcaklarda yaptırmanız terledikçe iğne yerlerinde sızlamaya neden olacaktır.
beyinden kan toplamak mı? o baş hacamatı olmasın? Beyninden kan toplasa geberirsin. Ki başımdan değil sırtımdan olacağımBeyinden kan topluyorlar falan. Kan akıtmak vucuda yaralar yapmak her şeyi iyilestiriyosa kan bagislayin birkaç kez, hacamattan daha iyi etkisinin olucagi kesin.
ha keza vücudunda öyle ultra beyin gücünle hayal ettiğin gibi yaralar olmuyor bir süre iz oluyor sadeceBeyinden kan topluyorlar falan. Kan akıtmak vucuda yaralar yapmak her şeyi iyilestiriyosa kan bagislayin birkaç kez, hacamattan daha iyi etkisinin olucagi kesin.
Pis kanı regl ile mi atıyoruz?Hacamat daha çok erkeklerin terciği
Malum biz kadınlar Regl ile vücudumuzdaki pis kanı atıyoruz.
Tabi tercih meselesi ama acı eşiğinize bağlı bu durum
Ayrıca bu sıcaklarda yaptırmanız terledikçe iğne yerlerinde sızlamaya neden olacaktır.
Beyin bağırsak kol bacak farketmiyor. Fjfjfjf kan vermeyi araştır. Kan vermenin faydaları tıbben ispatlı ama hacamat çok ilkel bı yontem. Cahiliye döneminde değilizbeyinden kan toplamak mı? o baş hacamatı olmasın? Beyninden kan toplasa geberirsin. Ki başımdan değil sırtımdan olacağım
nereye kan veriyorum vücudum hastayken kan vermek kolaymı algılasana çoçuuum?Beyin bağırsak kol bacak farketmiyor. Fjfjfjf kan vermeyi araştır. Kan vermenin faydaları tıbben ispatlı ama hacamat çok ilkel bı yontem. Cahiliye döneminde değiliz
Hacamatın ne olduğunu biliyorum bilimin yolundan ayrılmayın diyorumha keza vücudunda öyle ultra beyin gücünle hayal ettiğin gibi yaralar olmuyor bir süre iz oluyor sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?