• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hacamat

Feraceli

Nirvana
Pro Üye
9 Ocak 2015
19.409
80.681
798
Kış ayından beri bir rahatsızlığım var bazı geceler ağrıdan yatakta oturup saatlerce ağladığımı biliyorum. Yirmilik diş çıkarmaya başlamamla sol göğsümde, sırtımda dehşet acılar oluyor her neyse diyeceksniz doktora git. dişlerim içinde göğüs ağrım içinde gittim doktor gögüs ağrımın dişle alakası olmadığını söyledi ama ne zaman dişim ağırsa göğsüm ağrıyor kalp grafiği çektiler doktor üşütmüşsün kas ağrısı dedi yolladı.
Şiimdiii son çarem hacamat hacamat olup memnun kalmayan ne duydum ne gördüm işinin ehli birini buldum lakin çok korkuyorum bunu nasıl yenerim başta korkup sonra hacamatı iyi geçen varmı acı eşiğim çok düşük değil ama bayılmaktan tansiyonumun düşmesinden korkuyorum.

zaten aylardır doktor doktor geziyorum. Çok Teşekkür ederim
Derdinize care bulunana kadar devam edin doktor arayislariniza. Hacamat dedigimiz sey abuksubuk insanlarin elinde faciaya donusuyor, herkeste de ayni etkiye sahip degil,farkli sonuclari var. Kesinlikle yaptirmayin derim

Hacamat daha çok erkeklerin terciği
Malum biz kadınlar Regl ile vücudumuzdaki pis kanı atıyoruz.
Tabi tercih meselesi ama acı eşiğinize bağlı bu durum
Ayrıca bu sıcaklarda yaptırmanız terledikçe iğne yerlerinde sızlamaya neden olacaktır.

Ayrıca bu sıcaklarda yaptırmanız terledikçe iğne yerlerinde sızlamaya neden olacaktır.
acı eşiğim yüksektir. birde çok çok nadir terlerim. bileyorum bir karara varmam gerek

Hacamat yapıyorum diyen insanların gerçekten şifa verecek şekilde yaptığını mı düşünüyorsunuz?

Eskiden modern tıp yoktu ve böyle şeyler uygulanıyordu, yaygın olduğu için de o zaman daha iyi uygulanıp fayda görülüyordu belki.

Ama artık hacamat mı kaldı? Unutulduktan sonra birkaç uyanık akıl etti de tekrar ortaya çıktı belli ki. Sonra da aklına esen hacamatçı oldu...

Beyinden kan topluyorlar falan. Kan akıtmak vucuda yaralar yapmak her şeyi iyilestiriyosa kan bagislayin birkaç kez, hacamattan daha iyi etkisinin olucagi kesin.
beyinden kan toplamak mı? o baş hacamatı olmasın? Beyninden kan toplasa geberirsin. Ki başımdan değil sırtımdan olacağım

Özel ve devlet hastanelerinde de yapıyorlar ama ne kadar güvenilir sonrasında ne olur muamma. Çünkü herkese iyi gelmiyor hacamat sanıldığı gibi herkeste mucize yaratmıyor.

Hacamat kesinlikle faydasız bir yöntem.

İyi geldiğini söyleyenlerde plasebo etkisi olduğunu düşünüyorum.

İş arkadaşım yaptırdı, bin pişman oldu. İşe yaramak bir kenara ağrıları daha fazla arttı kadının.

Başka doktora muayene olmanızda fayda var.

Pis kanı regl ile mi atıyoruz?
Biyolojinizi gerçekten bu kadar mı biliyorsunuz?

Hacamat iyi gelebilir fakat işinin ehli birinin yapmasi lazm bende hacamat tü kaka yaptrdm pişmanm diyeni duymadım bende önce hacamat sonra sülük yaptrcm sivilceler icin

beyinden kan toplamak mı? o baş hacamatı olmasın? Beyninden kan toplasa geberirsin. Ki başımdan değil sırtımdan olacağım
Beyin bağırsak kol bacak farketmiyor. Fjfjfjf kan vermeyi araştır. Kan vermenin faydaları tıbben ispatlı ama hacamat çok ilkel bı yontem. Cahiliye döneminde değiliz

Back