Hacamat ve gebelik

Sevdicek93

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2016
588
369
31
Merhaba arkadaşlar hacamat ile gebelik adı altında bir çok konu var ama güncel olsun istedim bende insülin direnci ve yumurta tembelliği var haplarla adet oluyorum hacamat yaptırıp gebelik planlıyorum yaptıran var mı aranızda acı çok mu oluyor ve hamilelik elde eden var mı merak ettim

Hiç acımıyor ben de çok korkuyordum ama yaptırınca bütün ağrılarım geçti ve bebek içinde iyiymiş ama yapabilen biriyse herkese yaptırılamaz hacamat

Bel kısmına yapıyor biraz hafif sızlıyor ama bir saate falan sızlama kalmiyor sarı kantaron yağı da sürerse çok iyi

Hiç acımıyor ben de çok korkuyordum ama yaptırınca bütün ağrılarım geçti ve bebek içinde iyiymiş ama yapabilen biriyse herkese yaptırılamaz hacamat
Teşekkür ederim canım cevabın için 3 gün oldu yaptırdım korktuğum gibi değilmiş çokta bilgili birisi yaptı kasık ve belden yaptı

Teşekkür ederim canım cevabın için 3 gün oldu yaptırdım korktuğum gibi değilmiş çokta bilgili birisi yaptı kasık ve belden yaptı
Hangi sehirdesiniz ? Nerede yaptırdınız .ben de yaptırmak istiyorum 2 kere yaptırdım ama ikisi de pek tecrübeli değildi 😔

Hangi sehirdesiniz ? Nerede yaptırdınız .ben de yaptırmak istiyorum 2 kere yaptırdım ama ikisi de pek tecrübeli değildi 😔
Konya’da yaptırdım ben biraz daha maneviyatları birine yaptırmanızı öneririm benimki tedavi amaçlı yapan birisiydi bu işte maneviyat önemli diyorlar

X