Haber, dedikodu ve muhabbet salonumuz artık hizmetinizde:)

kaydirigubbakcemile3 sen bırak sporu falan işe devam fıstık gör bak noliiiiiii..yerimseniben

sağol tatlım ama biliyosun işte bugün konuştuk senle...
çok geçmedi zaten olmuşşş...senağlama

sibel abla siz normalde hangi yöntemle atıyorsunuz sizde kart okuyucu varmı yada tlfonun usb kablosu?

bilmiom walla boncişim...Anıl karşıdan gönderio ama nası oliyy bilmiom..kafamçokkarıştı

Onur Akın dinliom kızlar GECEYİ SANA YAZDIM...hepinize armağan olsun...Şeniz

essem zaten bize en büyük hediyen dua olur allah razı olsun cnm seninde herşey gönlüne göre olsun inş..............
canımsınn:Saruboceq:

yatmıcam ıcte goturme benı yaakaydirigubbakcemile
uyumucam:sm_cool::sm_cool:

kızlar beni üzdünüz şimdi sabır ne olur Rabbimin hazinesi büyük vardır bir hayır ben tam 10 yıl bekledim
bak şimdi cuma günü oğluşum 18i doldurdu rüya gibi arkadan birde kızım ve kızım 7 aylıkken bir daha hamile kalmışım banada zamanı var derlerdi de anlamazdım sizleri öyle bir anlıyorum ki
şu ana kadar hiç bir akşam Allahım beni sevindirdin nerde varsa herkesi sevindir tüm isteyenlere hayırlı evletlar ver diye dua etmeden yatmadım sizlerdende hayırlı müjdeli haberi alamnın vakti gelecek
dün evlilik yıldönümümüzdü 29 bitti düşünün sanki daha dün ağlıyordum Allah nerde varsa sevindirsin inşallah

gönülçem allah zihin açıklığı versin kardeşine ne güzel eve mi çıkacak
yurt zordur tabi kuralları oluyor dimi.............

derinim hoşgeldin cnm kocişe kaptırdın yine pc yi dimi kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk canım yaa..evet izinliydi bugün çok oturdu pc ye..kızmak istemiyom bi yandan 1 güncük izini var istedigini yapsın diyom da kızdırıyor bazen beni napayım...
kaydirigubbakcemile3 sen bırak sporu falan işe devam fıstık gör bak noliiiiiii..yerimseniben

evet canım konuşmuştuk...olsun bebişim yaaa inşallahh çok yakında olur canım benim...Şeniz

sey kemkum kemkum nolıyy:kedi::jeyyar:
bilmiom walla boncişim...Anıl karşıdan gönderio ama nası oliyy bilmiom..kafamçokkarıştı

Onur Akın dinliom kızlar GECEYİ SANA YAZDIM...hepinize armağan olsun...Şeniz

sagol ablamm
dunyanın en ıyı kayınvalıdesııopuyorumnanaktan

29 yıll allah nazardan saklasın
nıce yıllara ınsss sevgı saygı sadakatla..

kızz görünmez kraliçeee esseee nasılsınn yoksun sandımm:))))hıhhh benimde gelecek kartım yakında bende böyle yaşayan ölü gibi dolaşcam aranızda bööööööö diye:roflol:

Amiiiiiiiiiiinnn.:Saruboceq:.
Ayyyyyyy ne güzel...
Allah hayırlı evlat etsin çocuklarını ablacım..
sebep varmıydı peki dr.lar ne demişti...
merak ettim ben şimdi...fisfisfis

sibel ablam o parçayı çok severim tşk ederim
ayrıca karşıdan yolluyorsa blututh ile yolluyor oğlan demekki
sana burdan anlatamam ki onun bilgisayarda vardır blututh onu açman gerek
hani oğlan halledecekti bu işi??

irnam benimkide yattı bende sizleri o kadar özledim ki biraz daha kalaym dedim
bu akşam üstü karşı komşuya hırsız girmiş polis çağırdım falan evi talan etmiş moralim bozuldu

selam ablacım,ayy maaşallah gerçektenn.sende çok beklemişsin..evet çok haklısın sabır lazım...Rabbimin bir bildigi var elbet hayırlı zamanlarda olsun inşallah hepimizin..:Saruboceq:

hanım ablam ne güzel anlatmışsın öyle kalpten yürekten
saol bir parça da olsa bunları duymak bizlere teselli oluyor
ama işte gel de şuandaki zorluğu sor
bilirsin sormana gerek yokta
sabırsızlık stres yorgunluk birikimler insanı yaşlandırıyor resmen
allahım evladının acısını yaşatmasın sana ne güzel dualar edip yatıyorsun hergün allah razı olsun.................

kızz görünmez kraliçeee esseee nasılsınn yoksun sandımm:))))hıhhh benimde gelecek kartım yakında bende böyle yaşayan ölü gibi dolaşcam aranızda bööööööö diye:roflol:

böö müü korkutmakıs benı yakarım senıkaydirigubbakcemileŞeniz:CüvCüv::ecrin_bebek:

zaten kızlarr bende tamamıyle kafamdan atmış bulunuyorum...bebek istegimin önüne geçen şeyler var...eşimin askerligi:çok üzgünüm:bu yüzden iki aydır hiç düşünmüyorum...bugün mesela adet günüm ama hiçbir heyecan yok içimde...başka zaman olsa 40 kere test yapardım..bide alıştım hep gecikmeesine...öyle yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…