- 11 Ocak 2009
- 10.682
- 4
- 40
-
- Konu Sahibi nazarboncugum
kaydirigubbakcemile3 sen bırak sporu falan işe devam fıstık gör bak noliiiiiii..yerimsenibencnm sporla ılgılı bı cd 1saat 8km yurumus oluyosun:)
ve 5vakıt namazımda hepınız duamdasınız nolur uzmeyın kendınızı ıns dulaarla gonul bırlıgıyle olucakk nasıpp dıyelımm tabı demesı kolay ceken bılır dıceksınız ondada haklısınız sıze tek yardıım duam:teselli:
ya hala soktayım iş bıttı oh ne rahat bend e vurudm spora kendımı bugn bır suru spor yaptım:)
Selam kızlar herkese iyi geceleropuyorumnanaktan
boncugumm geldim datluşumŞeniznasılsın?
kadisim kıss canımm,üzülmek yok demiştik ama aşkolsun((sıkma canını bebegim bu ay degilmiş zamanı demekki...canım benim:teselli:
sibel abla siz normalde hangi yöntemle atıyorsunuz sizde kart okuyucu varmı yada tlfonun usb kablosu?
canımsınn:Saruboceq:essem zaten bize en büyük hediyen dua olur allah razı olsun cnm seninde herşey gönlüne göre olsun inş..............
aneee haber ekibi gece işinde heral.yaa kıslar saat kaç olmuş hadin yatın hepiniz.bakın sizi gördüm bende geldim,kocaları gızdırmayak,hoş benimki horluyo bile ama birazdan ,o bülbül sesi kargaya dönüşmüş şekilde çağırır kaydirigubbakcemile3
hadin nan sizde yatıın..opuyorumnanaktan güzel güzel rüyalar görün,tüm dilekleriniz gercekleşsin inşalaaaahhhhhhhh.. :Saruboceq:
bak hele bide pisikolojik danışman sekreteriymiş
pisikolojinin bozulmaması lazım bu durumda :))
hoşbulduk canım yaa..evet izinliydi bugün çok oturdu pc ye..kızmak istemiyom bi yandan 1 güncük izini var istedigini yapsın diyom da kızdırıyor bazen beni napayım...derinim hoşgeldin cnm kocişe kaptırdın yine pc yi dimi kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 sen bırak sporu falan işe devam fıstık gör bak noliiiiiii..yerimseniben
sağol tatlım ama biliyosun işte bugün konuştuk senle...
çok geçmedi zaten olmuşşş...senağlama
kaydirigubbakcemile3 sen bırak sporu falan işe devam fıstık gör bak noliiiiiii..yerimseniben
sağol tatlım ama biliyosun işte bugün konuştuk senle...
çok geçmedi zaten olmuşşş...senağlama
bilmiom walla boncişim...Anıl karşıdan gönderio ama nası oliyy bilmiom..kafamçokkarıştı
Onur Akın dinliom kızlar GECEYİ SANA YAZDIM...hepinize armağan olsun...Şeniz
kızlar beni üzdünüz şimdi sabır ne olur Rabbimin hazinesi büyük vardır bir hayır ben tam 10 yıl bekledim
bak şimdi cuma günü oğluşum 18i doldurdu rüya gibi arkadan birde kızım ve kızım 7 aylıkken bir daha hamile kalmışım banada zamanı var derlerdi de anlamazdım sizleri öyle bir anlıyorum ki
şu ana kadar hiç bir akşam Allahım beni sevindirdin nerde varsa herkesi sevindir tüm isteyenlere hayırlı evletlar ver diye dua etmeden yatmadım sizlerdende hayırlı müjdeli haberi alamnın vakti gelecek
dün evlilik yıldönümümüzdü 29 bitti düşünün sanki daha dün ağlıyordum Allah nerde varsa sevindirsin inşallah
Amiiiiiiiiiiinnn.:Saruboceq:.kızlar beni üzdünüz şimdi sabır ne olur Rabbimin hazinesi büyük vardır bir hayır ben tam 10 yıl bekledim
bak şimdi cuma günü oğluşum 18i doldurdu rüya gibi arkadan birde kızım ve kızım 7 aylıkken bir daha hamile kalmışım banada zamanı var derlerdi de anlamazdım sizleri öyle bir anlıyorum ki
şu ana kadar hiç bir akşam Allahım beni sevindirdin nerde varsa herkesi sevindir tüm isteyenlere hayırlı evletlar ver diye dua etmeden yatmadım sizlerdende hayırlı müjdeli haberi alamnın vakti gelecek
dün evlilik yıldönümümüzdü 29 bitti düşünün sanki daha dün ağlıyordum Allah nerde varsa sevindirsin inşallah
aneee haber ekibi gece işinde heral.yaa kıslar saat kaç olmuş hadin yatın hepiniz.bakın sizi gördüm bende geldim,kocaları gızdırmayak,hoş benimki horluyo bile ama birazdan ,o bülbül sesi kargaya dönüşmüş şekilde çağırır kaydirigubbakcemile3
hadin nan sizde yatıın..opuyorumnanaktan güzel güzel rüyalar görün,tüm dilekleriniz gercekleşsin inşalaaaahhhhhhhh.. :Saruboceq:
kızlar beni üzdünüz şimdi sabır ne olur Rabbimin hazinesi büyük vardır bir hayır ben tam 10 yıl bekledim
kızz görünmez kraliçeee esseee nasılsınn yoksun sandımm:))))hıhhh benimde gelecek kartım yakında bende böyle yaşayan ölü gibi dolaşcam aranızda bööööööö diye:roflol: