Anket h2o mob

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

H2O MOB kullanıyormusun?

• evet kullanıyorum çok iyi

OY: 3 7,0%
  • evet aldım ama hiç memnun değilim

OY: 0 0,0%
  • almadım, kullanmadım

OY: 40 93,0%

• Ankete Katılan
    43
Ay helak olmak bi yana bide beniö çok saçım dökülüyor
sinirim bozuluyordu
saç falan yok artık yerde

Arkadaslar, baska h2o mop kullanan var mi? Memnun musunuz ? İse yarayacak gibi gözüküyor reklamlarında..a.s.

ayy bende alıcam beyimde bölemsisti hatta ise yaramazsa onun üstünede atarım suçu sen dedin aldım diye :jeyyar:

slm arkadaşlar bende aldım h2o koltukta denemedim ama halı temizliğimde çok işe yaramadı ama uzun tüylü halım var bir tane tüylerini çok güzel kaldırıyo hiç kullanılmamış gibi oluyorhalı. yerlere gelince benim odalarım ahşah odalarda kullanmadım çünkü çok su bırakıyor mutfak ve antremde kullandım buralar mermer çok güzel temizliyor bir arkadaş demiş gerçekten bütün kılları topluyor ama dediğim gibi inanılmaz su bırkıyor temizlediğim yerin arkasından beyaz kağıt peçete ile sildim peçete tertemizdi. h20 nun bir benzeri daha var emsan marka şimdi bende onu merak ediyorum o su bırakmıyormuş. emsanı kullanan var mı aranızda acaba...

bende h2o ultra mop almak isityorum onun kafasıda çıkıyor fırın falanada oluyor ondan kullanan yokmu almışken onda alayım diyorum bu konuyu sürekli güncel tutalımki herkes görsün yorumunu buraya yazsın

ayy bende merak ediyorum kaç zamandır istiyorum reklamlardan takip ediyorum ama çevremde kullanan yok belki cevap yazan olur konu gündemde kalsın deneyenler görür belki

ben kullanmadım ama kullananlar memnun diye duydum

kullananlar yorum yazarsa sevinirim suya dayanıklı parkelerdede sorun olur mu sipariş verdim çok geç olmadan iptal ediyim ürün kötüyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…