Anket h2o mob

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

H2O MOB kullanıyormusun?

• evet kullanıyorum çok iyi

OY: 3 7,0%
  • evet aldım ama hiç memnun değilim

OY: 0 0,0%
  • almadım, kullanmadım

OY: 40 93,0%

• Ankete Katılan
    43
almadım kullanmadım vee almayıda düşünmüyorum acıkcası....

şişşştttt valla merak ediyorum, alıcam haaaa
bide beğenmezsem sizden sorarım hesabını

hımmm ok...o başka mevzu tabi...benimde aslında öyle ama çok merak edip istiyorum yaaaa

hem kaynanamla oturuyorum kendi evimde almak isterim.....

byyy byyy arkadasım haftasonu gıremem şimdi kapatıyorum .......
kararını söylersen sevınırım bende merak ettım şimdi yaaa......

Bu yerleri buharla silen bir aletti di mi ? İnşallah kullanan birileri vardır da bizim içinde fikir olur. Kullanışlı birşeye benziyor tabi ama yine de birilerinin önermesinde fayda var.

benim arkadasım kullanıyor bir kez kullanırken görmüştüm koltuktaki lekeleri falan baya güzel temizliyor ve arkadasımın dediğine göre fayans halı parkeleride cok ğüzel temizliyomus ama ben bir koltukları temizlerken gördüm iyiydi

ben de almayı çok istedim ama reklamlara kanıp aldığım ve işe yaramayan ürünlere eklenmesin diye vazgeçtim...etrafımda kullanan kimse de yok...buhar gücüyle temizlik gerçekten çok hijyenik görünüyor ama işe yarıyor mu gerçekten,? önemli olan bu...ayrıca ben tobi'yi de çok almak istedim, hani şu askıdayken bile ütü yapılabilen, buhar veren ürünü..ama korktum vazgeçtim..elimde kalmasınlar diye..az uz bir para değil yani...h2o hakkında görüşlerini yazanlar tobi için de ufak bir belirtmede bulunurlarsa sevinirim, sonuçta ikisi de buharlı aletler....var mı alan, bilen?????????????????

benim arkadasım kullanıyor bir kez kullanırken görmüştüm koltuktaki lekeleri falan baya güzel temizliyor ve arkadasımın dediğine göre fayans halı parkeleride cok ğüzel temizliyomus ama ben bir koltukları temizlerken gördüm iyiydi

aaa bak çikti biri işte...
Kiz anlat bakim iyice
sor bi arkadaşina memnunmu diye

h2o benim de çok hoşuma gidiyor , ama bizde yok yani kullanmıyoruz
ben de çok merak ediyorum ne kadar işe yaradığını ....

Hadi arkadaşlar hala yokmu yaaaa
ben alicam bak heee

Kizlar h2o mob aldimmmmmmmmmmmmmmmm
çok memnunum tavsiye ederim.

Mutafğimda bi yere akşamdan yağ damlamişti, bu aletle bi kere üstünden geçtim parladi.normalde bilirsiniz ki iyice ciflemek gerekir.
Bi de killari saçlari falan topluyor.

işe yaramasına sevindim arkadaşım....sabah reklamını gördüm, valla ben de çok almak istiyorum...ama işe yaramaz diye gerçekten korkup almıyordum...

valla arkaaşım ben memnunum, hafta sonu kaldırdım bütün halıları heryeri bir güzel sildim, öyle kolay kolay tozda tutmuyor...

henüz kullanmıyoruz ama duydum adını ve deneyeceğim...

bende alicam ama yorum ariyorum devamli gbk memnunsun demek ..Alim ozaman hemen cunku egilip yer silmekten dizlerim helak oldu :)

Back