• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hızlı bir karar değil aylardır düşünüyorum boşanmayi yardım lutfen

Gerçekten çok enteresansınız.
Yorum yapmak için yapmışsınız.
Kadın oraya o kadar şey yazmış, siz aradan çekip cinsellik demişsiniz.
Üstelik sanki fantezilerini anlatmış, 2 yıldır kardeş kardeş uyuyoruz yazmış zaten. Cinsellik falan yok yani. Ne konuda, ne kadının hayatında. Rahat olabilirsiniz.
Defalarca burada söylendi, inanmadığınız konu için şikayet et butonuna basın, yetkililer bakar zaten. Burada yazmanıza gerek yok.
Ben sadece fikrimi söyledim geçtim bana direkt “enteresansınız” şeklinde sıfat yüklemeye hakkınız yok
İyi günler

Mesleğiniz varsa önce iş bulun, çocuğu anaokuluna alıştırın, sonra kendinize ev tutup ayrılın. Şehir değiştirmezseniz babası ile bağı kopmaz ki.

Bu adam ile gençliğinizi çürütmeyin bence de.

Yeni üye ve cinsellik :110:

Ne alaka..
Böyle ön yargı ile yaklaştığınız İçin çoğu gerçekten yardıma ihtiyacı olan insanlar banlanıp gidiyor farkında Mısınız...
Ayrıca kadın evliliğindeki sorunları sıralamış,sadece cinselliğe mi değinmiş, algıda problem mi var bilmiyorum ki...

Ne alaka..
Böyle ön yargı ile yaklaştığınız İçin çoğu gerçekten yardıma ihtiyacı olan insanlar banlanıp gidiyor farkında Mısınız...
Ayrıca evliliğindeki kadın sorunları sıralamış,sadece cinselliğe mi değinmiş, algıda problem mi var bilmiyorum ki...
Üstüme gelmeyiniz iyi günler

Böyle bir adamla omur gecmez .
Ben de bosandim sizinkinize benzer şeyler yasadim , 7 tüp denemesi yaşadım biizm icin çırpındım o ise ailesine gittikçe bağlanmaya ve tapmaya başladı resmen .
Neyse benimki uzun hikaye aşkla başlayıp ailesinin doldurusuyla bitten bir evlilik .
Çok kızdım basta ama simdi iyi ki bitti diyorum bana kalsaydı asla cesaret edip bitiremezdim .
Cinsellik zaten yok kardes gibi bir hayat .
Cimriymis bastan beri Anlamadım tüp bebek yapıyoruz tutumlu zannettim , meğerse karakteri böyleymiş .
Farklı bir şehire günübirlik gittiğimizde bile yemek yemeden eve geliyorduk evde gece yarisi ne varsa yiyorduk .
Dışarda yemek yemek ne kadar pahalı diye diye ben de farkinda olmadan ona uyum sağladım.
Ben ; iş gitmek , yemek , temizlik , tedavi için doktor arayışlarına girişirken o , kahveye gidip okey oynamak ve bensiz ailesiyle takılmakla uğraşıyordu .
Böyle bir hayat bana göre degildi ama boşanmaktan tekrar sıfırdan başlamaktan çekiniyordum .
Ama adim attim ve arkama bakmadan onu bir kere bile aramadan bitirdi . Ona demistim bir daha bizim ici. Bir şey yapmasan bu benim son cirpinisim diye , tabi o buna inanmadı , onsuz yapamadigimi biliyordu , eminim bu kadar kararlı oluşuma şaşırmıştır ve son ana kadar onu arayacagima inanci vardi , ama aramadım bu sondu !
Ailenin yanina gelemezdim ayrı ev açtım , parca parca esya aldim almaya devam ediyorum .
Hayat varmış , tek başına yasamak kimsenin sorumluluğunu almamak hele ki degmeyen birinin muhteşem biseymiş.
Yeni felsefem " Ruhu yanimda olmayanın bedeni de yanimda olmasın "
Resmen beni anlatmisiniz cesarete ihtiyacım var sadece bittiğini bende farkındayım ama toplayamadim şu valizi bir türlü yeni hayat beni çok korkutuyo birde evladım var ayrı ev acamam 2 yaşında daha sürekli hayatımda olmak zorunda olması da beni geriyo çok fazla sizi tebrik eder bol bol mutluluk dilerim

Evet bunlar için boşanılır ama hemen değil anne evinde bekar hayatı gibi kolaylık arıyorsanız.

Evlilik terapisi deneyin, eşiniz gelmiyorsa sizinle siz gidin diyeceğim ama cimrilik var diyorsunuz. Devlet hastasnelerinde bu imkan var mi araştırmak lazım.

Eşinizle son kez konuşun. Bu evliliğin catladigini bildirin. Yol aradığınızı en son çare olarak boşanmak zorunda olduğunuzun mesajını inceden verin .

Bu süre zarfında mesleginize dönün. Birikim yapın,yapmaya çalışın.

Maasiniz iyi olursa , nafaka ve maaş ile kiralık bir evde geçirebilirsiniz.

Bakıcı yerinede aileyle konusabilirsiniz.

Pat diye boşanadabilirsiniz , çocuğunuz daha büyümeden babaya alismadan . O zamanda biraz fedakarlık yapacaksınız ailenize.
Terapiyi kabul etmedi konuştum anneme biraz anlattım oda önce is bul kendine düzenini kurarız tarzında konuşuyo tabi çok üzüldü boşanicaz bu gidişle diyince direk sen bilirsin diyo adanın umrunda değil oda annesini getirip oturtcak benim evime çok daralıyorum annesi boşanmış yalnız yaşıyo bal kaymak gibi olucak zaten birturlu alisamadi annesinin yalnız yasamasina

Mesleğiniz varsa önce iş bulun, çocuğu anaokuluna alıştırın, sonra kendinize ev tutup ayrılın. Şehir değiştirmezseniz babası ile bağı kopmaz ki.

Bu adam ile gençliğinizi çürütmeyin bence de.
Şehir degistiremem ailem de aynı şehirde eşimde aynı şehirde aslında babasıyla bağı kopsun istemiyorum hatta oğlum adına çok üzülüyorum annesi babası ayrı olucak o bunun eksikliğini yaşar diye

Cidden dertmiş. Allah yardım etsin canım, can çıkar huy çıkmaz, cinsellik falan neyse belki terapiyle aşılırda pintilik çok itici

Bosaninca neden ailenizin yanina tasiniyorsunuz ki? Calisabiliyorsaniz kendinize ev tutarsiniz. Ha toparlana kadar diyorsaniz o ayri tabi

Yeni üye ve cinsellik :110:
yahu siz de üye olalı daha bir hafta olmamış neden her konuya sahteymiş gibi yorum yapıyorsunuz anlamadım. bu konuda tuhaf olan kısım nedir bende mi sıkıntı var çözemiyorum. bir kadın neden sürekli reddedilir diye yine gayet normal bir konu açılmış ona da aynı şeyi yazmışsınız keza sevgilim ve ablam diye açılmış konuya da.
yani yazmak için yazmayın şu yorumlarınızı allah aşkına ya.

Bosaninca neden ailenizin yanina tasiniyorsunuz ki? Calisabiliyorsaniz kendinize ev tutarsiniz. Ha toparlana kadar diyorsaniz o ayri tabi
Toparlanmak değil bebeğim çok küçük 2 yaşında o yüzden yani korkarım gece bişi olsa yanımda kimse yok falan gibi şeyler birde babamın sıcak bakacağini düşünmüyorum gitsem ev tutsam kim bakacak cocuguma büyük olsa kreşe falan veririm

çok zor ya hu.
hepsi boşanmak için ayrı nedenler. yani aynı yaştayız belki 10 saniye sonra öleceğim belki 50 yıl sonra. her anını güzel geçirmek isterim.
gençliğine kıyma bence boşan. hem çocuğa da yanlış örnek. çocuğun yanında seni sevmeli güzel sözler sarfetmeli ki ileride örnek alsın babasını.
ben sanırım böyle bir evlilik asla istemezdim. mesleğinde varmış daha ne olsun. ayrıca baba - oğul ayrılmayacak sen kurtulacaksın bu kangren olmuş evlilikten.

Toparlanmak değil bebeğim çok küçük 2 yaşında o yüzden yani korkarım gece bişi olsa yanımda kimse yok falan gibi şeyler birde babamın sıcak bakacağini düşünmüyorum gitsem ev tutsam kim bakacak cocuguma büyük olsa kreşe falan veririm

Ya cok zor. Hani iki tarafda kurtarmak istese aile terapistine felan gidin diyecegim de,ama sanki esiniz evlilikte ölü takliti yapiyor. Sizin bosanmayi düsündügünüzü biliyor mu?

Allah yardımcınız olsun. Ama eninde sonunda bitecek bir evlilik bu. İnşallah en kısa sürede düze çıkarsınız.

Benzer bir hayatı bir arkadaşım yaşadı.
Senelerce cinsel hayatı olmadı. Çünkü adam istemedi.
Adam özel günlerle ilgilenmedi. Adam ilgi alaka göstermedi. Adam onu hayat arkadaşı gibi görüp hayatını paylaşmadı.
Arkadaşım boşanmak istedi. Yalvar yakar vazgeçirtti. Neden? Çünkü adam hazır değildi yalnız kalmaya.

Adam salonda yatmaya başladı. Evdeyken bile internette takılmaya başladı. Tatile kendi arkadaşlarıyla gitmeye başladı. Evi zaten arkadaşım geçindiriyordu.

Ben sadece cinselliğin olmayışının bile kadına büyük haksızlık olduğunu düşündüm. Bana göre bu evlilik demek değildi.

Ama ortada çocuk vardı. Arkadaşım boşnmadı.

Sonra bir gün adam hazır hissetti kendini. Eşyalarını topladı, evi terk etti.

3 ay sonra telefon edip gel anlaşmalı boşanalım dedi. Boşandılar.

Arkadaşım şimdi neden zamanında ben onu boşamadım diye üzülüyor.

Benzer bir hayatı bir arkadaşım yaşadı.
Senelerce cinsel hayatı olmadı. Çünkü adam istemedi.
Adam özel günlerle ilgilenmedi. Adam ilgi alaka göstermedi. Adam onu hayat arkadaşı gibi görüp hayatını paylaşmadı.
Arkadaşım boşanmak istedi. Yalvar yakar vazgeçirtti. Neden? Çünkü adam hazır değildi yalnız kalmaya.

Adam salonda yatmaya başladı. Evdeyken bile internette takılmaya başladı. Tatile kendi arkadaşlarıyla gitmeye başladı. Evi zaten arkadaşım geçindiriyordu.

Ben sadece cinselliğin olmayışının bile kadına büyük haksızlık olduğunu düşündüm. Bana göre bu evlilik demek değildi.

Ama ortada çocuk vardı. Arkadaşım boşnmadı.

Sonra bir gün adam hazır hissetti kendini. Eşyalarını topladı, evi terk etti.

3 ay sonra telefon edip gel anlaşmalı boşanalım dedi. Boşandılar.

Arkadaşım şimdi neden zamanında ben onu boşamadım diye üzülüyor.
Bir hikaye gibi okudum mutlu mu peki arkadaşınız şuanda çocuk nasıl alisabildimi çok zor bir durum çok gerçeği bilip bu evde kalmak

Back
X