Böyle bir adamla omur gecmez .
Ben de bosandim sizinkinize benzer şeyler yasadim , 7 tüp denemesi yaşadım biizm icin çırpındım o ise ailesine gittikçe bağlanmaya ve tapmaya başladı resmen .
Neyse benimki uzun hikaye aşkla başlayıp ailesinin doldurusuyla bitten bir evlilik .
Çok kızdım basta ama simdi iyi ki bitti diyorum bana kalsaydı asla cesaret edip bitiremezdim .
Cinsellik zaten yok kardes gibi bir hayat .
Cimriymis bastan beri Anlamadım
tüp bebek yapıyoruz tutumlu zannettim , meğerse karakteri böyleymiş .
Farklı bir şehire günübirlik gittiğimizde bile yemek yemeden eve geliyorduk evde gece yarisi ne varsa yiyorduk .
Dışarda yemek yemek ne kadar pahalı diye diye ben de farkinda olmadan ona uyum sağladım.
Ben ; iş gitmek , yemek , temizlik , tedavi için doktor arayışlarına girişirken o , kahveye gidip okey oynamak ve bensiz ailesiyle takılmakla uğraşıyordu .
Böyle bir hayat bana göre degildi ama boşanmaktan tekrar sıfırdan başlamaktan çekiniyordum .
Ama adim attim ve arkama bakmadan onu bir kere bile aramadan bitirdi . Ona demistim bir daha bizim ici. Bir şey yapmasan bu benim son cirpinisim diye , tabi o buna inanmadı , onsuz yapamadigimi biliyordu , eminim bu kadar kararlı oluşuma şaşırmıştır ve son ana kadar onu arayacagima inanci vardi , ama aramadım bu sondu !
Ailenin yanina gelemezdim ayrı ev açtım , parca parca esya aldim almaya devam ediyorum .
Hayat varmış , tek başına yasamak kimsenin sorumluluğunu almamak hele ki degmeyen birinin muhteşem biseymiş.
Yeni felsefem " Ruhu yanimda olmayanın bedeni de yanimda olmasın "