• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hızlı bir karar değil aylardır düşünüyorum boşanmayi yardım lutfen

Sarimelek2017

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2018
19
19
3
36
Arkadaslar merhaba bana yardım edin lütfen aylardır uyku uyuyamiyorum 5 yıllık evliyim 2 yaşında oğlum var suan çalışmiyorum ama mesleğim var eşimle bosanmayı düşünüyorum sebepleri ise
1. Si eşim Varikosel amelyati oldu tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olduk ama yaklaşık 2 senedir cinsel bir ilişki yasamiyoruz ve sorun olduğunu kabul etmiyo sen evli çiftler hergün seks yapiyom mu zannediyosun falan diyip konuyu kapatıyo
2. Hadi diyorum evladım var cinsellik olmasın ama ilgi alaka olsun eşim beni yok sayıyo evde yemek yapan çocuk büyüten birey konumindayim ne anneler günü ne doğum günü ne yildonumleri konusu bile acilmaz bizim evde onun dışında aksamlari falanda eve gelir oğluyla ilgilenir 2 konuşur kardes kardes uyuruz ne bir hoş söz ne bir dokunuş yok
3. Hadi onlar da olmasın diyorum eşim inanılmaz cimri bir yere gidince çay bile İçmez bi yerde 2 çay icsek 1 paket çay parası der bu arada maaşı da iyi geçim sıkıntısı çekmiyoruz bu yüzden hiç arkadaşımız yok mesala ben birsey istediğimde sen bunu nerde giycen der yada kuaforde sır yaptırdımderim evde makina var ya der bu modda yani
4.su de tüm bunlar yaşanırken bizim sevgimiz bitti artık her söylediği batar hale geldi güzel birsey söylediğinde inanma bu nankör adama diyorum kendime
5. Si eşim evliliği kötü gittiği için ailesine tapar duruma geldi haklı olabilir
Peki tüm bunlara rağmen neden hala duruyorum derseniz korkuyorum evladım var annemlere taşınınca nasıl olur herkez bekarlik gibi olmaz diyor her söyledikleri agirina gider diyorlar oğlum var ilerde beni suçlarsa
Eşim iyi bir baba oğlum çok düşkün babasina oğlumu bu sevgiden mahrum edersem vicdan yaparmiyim lütfen lütfen bana yardımcı olun

Çok mantıklı sebepler boşanmak için
Kaybettiğin günlere yanarsın
Extra önür verilmiş olsa boşver devam derdimde yok öyle bir şansımız

Arkadaslar merhaba bana yardım edin lütfen aylardır uyku uyuyamiyorum 5 yıllık evliyim 2 yaşında oğlum var suan çalışmiyorum ama mesleğim var eşimle bosanmayı düşünüyorum sebepleri ise
1. Si eşim Varikosel amelyati oldu tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olduk ama yaklaşık 2 senedir cinsel bir ilişki yasamiyoruz ve sorun olduğunu kabul etmiyo sen evli çiftler hergün seks yapiyom mu zannediyosun falan diyip konuyu kapatıyo
2. Hadi diyorum evladım var cinsellik olmasın ama ilgi alaka olsun eşim beni yok sayıyo evde yemek yapan çocuk büyüten birey konumindayim ne anneler günü ne doğum günü ne yildonumleri konusu bile acilmaz bizim evde onun dışında aksamlari falanda eve gelir oğluyla ilgilenir 2 konuşur kardes kardes uyuruz ne bir hoş söz ne bir dokunuş yok
3. Hadi onlar da olmasın diyorum eşim inanılmaz cimri bir yere gidince çay bile İçmez bi yerde 2 çay icsek 1 paket çay parası der bu arada maaşı da iyi geçim sıkıntısı çekmiyoruz bu yüzden hiç arkadaşımız yok mesala ben birsey istediğimde sen bunu nerde giycen der yada kuaforde sır yaptırdımderim evde makina var ya der bu modda yani
4.su de tüm bunlar yaşanırken bizim sevgimiz bitti artık her söylediği batar hale geldi güzel birsey söylediğinde inanma bu nankör adama diyorum kendime
5. Si eşim evliliği kötü gittiği için ailesine tapar duruma geldi haklı olabilir
Peki tüm bunlara rağmen neden hala duruyorum derseniz korkuyorum evladım var annemlere taşınınca nasıl olur herkez bekarlik gibi olmaz diyor her söyledikleri agirina gider diyorlar oğlum var ilerde beni suçlarsa
Eşim iyi bir baba oğlum çok düşkün babasina oğlumu bu sevgiden mahrum edersem vicdan yaparmiyim lütfen lütfen bana yardımcı olun

hem bunlar icin bosanilmaz, hem bunlar icin bosanilir.

birincisi, elbette ki cinsellik evlilikte cok onemli bir oge. ancak esinizin dedigi gibi insanlar her gun sevismiyor. birbirinize zaman ayirin, sorumluluk maskelerini cikarin. bu sekilde ilerleyin, gorun bakin cinsellik de hayatiniza geri girecektir.

ikincisi, gercekten ozel gun kutlamalari icin huzur bozmayin. benim de evdeki birinci kavga sebebimdir ozel gunler. kutlamiyor adam ne yapayim 40indan sonra silah zoruyla kutlatamam ya? onun yerine kendi kendinizi motive edin ozel gunlerinizde.

ucuncusu, adamin kodlamalarini bilmiyoruz. belki zor bir cocukluk yasadi, yokluk gordu, belki gelecek kaygisi var. 1 paket cay parasi olan yerleri degil daha mutavazi yerleri secin gorun bakin nasil da iciyor o cayi :)

Çok mantıklı sebepler boşanmak için
Kaybettiğin günlere yanarsın
Extra önür verilmiş olsa boşver devam derdimde yok öyle bir şansımız
Evet bende diyorum daha 29 yaşındayım koca bir ömür var önümde böyle mi geçicek sonra annelik fedakarlık diyorum ya başka birini seversen ileride oğlun ne kadar çok üzülür diyorum eşimin başka çocuk yapma şansı olmadığı için oğlunu ömür boyu böyle sevgiyle kucaklar eminim buna çok zor günler geçiriyorum bide Velayet durumu var tabi şimdi ben alabilirim ama 7 yaşına gelince babası daha iyi imkan sunabilir o zaman ne yaparım diyorum almak ister oğlunu yanına eminim

Evet bende diyorum daha 29 yaşındayım koca bir ömür var önümde böyle mi geçicek sonra annelik fedakarlık diyorum ya başka birini seversen ileride oğlun ne kadar çok üzülür diyorum eşimin başka çocuk yapma şansı olmadığı için oğlunu ömür boyu böyle sevgiyle kucaklar eminim buna çok zor günler geçiriyorum bide Velayet durumu var tabi şimdi ben alabilirim ama 7 yaşına gelince babası daha iyi imkan sunabilir o zaman ne yaparım diyorum almak ister oğlunu yanına eminim
Su akar yolunu bulur
İyi anne olmak zor bir evliliği devam ettirmek değildir yerinde sağlam karalar almaktır bana kalırsa

?? Eee nolmus bu arada konu cinsellik değil farkindamisiniz 5 madde var onu seçmeniz ilginç asıl ! Erkek değilim meraklanma cnm sorunum gerçekten bu
Sakin tavırla yorum yaptım .
“Kesin” lik içeren ifade kullanmadım
Üstüme gelmeyin
Fikir beyan ettim sadece
Sanki bi tek sizin cinselliğiniz iyi
Tövbe tövbe iyi geceler

hem bunlar icin bosanilmaz, hem bunlar icin bosanilir.

birincisi, elbette ki cinsellik evlilikte cok onemli bir oge. ancak esinizin dedigi gibi insanlar her gun sevismiyor. birbirinize zaman ayirin, sorumluluk maskelerini cikarin. bu sekilde ilerleyin, gorun bakin cinsellik de hayatiniza geri girecektir.

ikincisi, gercekten ozel gun kutlamalari icin huzur bozmayin. benim de evdeki birinci kavga sebebimdir ozel gunler. kutlamiyor adam ne yapayim 40indan sonra silah zoruyla kutlatamam ya? onun yerine kendi kendinizi motive edin ozel gunlerinizde.

ucuncusu, adamin kodlamalarini bilmiyoruz. belki zor bir cocukluk yasadi, yokluk gordu, belki gelecek kaygisi var. 1 paket cay parasi olan yerleri degil daha mutavazi yerleri secin gorun bakin nasil da iciyor o cayi :)
Yaaa evet haklısınız ben cinsellik derdinde değilim inanin eve gelir ne yemek var bin kez konuştum 1 kere de ki nasılsın diye kaba bir adam öyle olmak hoşuna gidiyor özellikle yapıyo ben ters ters bakınca guluyo mesala çay için diceksin iz bunaldim artık annem para vercekte hem cocuguma hem kendime birsey alcam bu hoş birseymi çok zor arkadaşım allah düşmanima vermesin utanıyorum annemden almıyom bazen nolcak annen torunu versin nolmuski diyo cildiriyorum

Yaaa evet haklısınız ben cinsellik derdinde değilim inanin eve gelir ne yemek var bin kez konuştum 1 kere de ki nasılsın diye kaba bir adam öyle olmak hoşuna gidiyor özellikle yapıyo ben ters ters bakınca guluyo mesala çay için diceksin iz bunaldim artık annem para vercekte hem cocuguma hem kendime birsey alcam bu hoş birseymi çok zor arkadaşım allah düşmanima vermesin utanıyorum annemden almıyom bazen nolcak annen torunu versin nolmuski diyo cildiriyorum

tabi bunlar farkli boyutlar. Allah yar ve yardimciniz olsun.

Mutsuz bir evlilikte çocuk büyütmektense boşanın daha iyi.

Şu da var ki anne baba evine dönmek mantikli gelmedi. Nafaka+iş ile kendi evinize çıkın. Pişman olursunuz keşke düzenim bozulmasaydı diyebilirsiniz. Kendi evini tuttuğu halde insanlar zor alışıyor. Anne baba evine sığamazsınız.

Çocuğunuz kaç yaşında? 3 yaş ve üzeri ise kreşe gönderin. Siz iş arayın. Birikim yapın, ihtiyaçlarınızı karşılayın. Bu evliliğinize dahi olumlu yansıyabilir. Siz de görmüş olursunuz.

Mutsuz bir evlilikte çocuk büyütmektense boşanın daha iyi.

Şu da var ki anne baba evine dönmek mantikli gelmedi. Nafaka+iş ile kendi evinize çıkın. Pişman olursunuz keşke düzenim bozulmasaydı diyebilirsiniz. Kendi evini tuttuğu halde insanlar zor alışıyor. Anne baba evine sığamazsınız.

Çocuğunuz kaç yaşında? 3 yaş ve üzeri ise kreşe gönderin. Siz iş arayın. Birikim yapın, ihtiyaçlarınızı karşılayın. Bu evliliğinize dahi olumlu yansıyabilir. Siz de görmüş olursunuz.
Yalnız yapamam bebeğim daha 2 yaşında hemde cesaret edemem çok düşündüm onu da ama olmaz gece hastalığı var bebek daha belki ilerde biraz daha büyüyünce olabilir ama su aşamada yapamam gibi geliyo

Böyle bir adamla omur gecmez .
Ben de bosandim sizinkinize benzer şeyler yasadim , 7 tüp denemesi yaşadım biizm icin çırpındım o ise ailesine gittikçe bağlanmaya ve tapmaya başladı resmen .
Neyse benimki uzun hikaye aşkla başlayıp ailesinin doldurusuyla bitten bir evlilik .
Çok kızdım basta ama simdi iyi ki bitti diyorum bana kalsaydı asla cesaret edip bitiremezdim .
Cinsellik zaten yok kardes gibi bir hayat .
Cimriymis bastan beri Anlamadım tüp bebek yapıyoruz tutumlu zannettim , meğerse karakteri böyleymiş .
Farklı bir şehire günübirlik gittiğimizde bile yemek yemeden eve geliyorduk evde gece yarisi ne varsa yiyorduk .
Dışarda yemek yemek ne kadar pahalı diye diye ben de farkinda olmadan ona uyum sağladım.
Ben ; iş gitmek , yemek , temizlik , tedavi için doktor arayışlarına girişirken o , kahveye gidip okey oynamak ve bensiz ailesiyle takılmakla uğraşıyordu .
Böyle bir hayat bana göre degildi ama boşanmaktan tekrar sıfırdan başlamaktan çekiniyordum .
Ama adim attim ve arkama bakmadan onu bir kere bile aramadan bitirdi . Ona demistim bir daha bizim ici. Bir şey yapmasan bu benim son cirpinisim diye , tabi o buna inanmadı , onsuz yapamadigimi biliyordu , eminim bu kadar kararlı oluşuma şaşırmıştır ve son ana kadar onu arayacagima inanci vardi , ama aramadım bu sondu !
Ailenin yanina gelemezdim ayrı ev açtım , parca parca esya aldim almaya devam ediyorum .
Hayat varmış , tek başına yasamak kimsenin sorumluluğunu almamak hele ki degmeyen birinin muhteşem biseymiş.
Yeni felsefem " Ruhu yanimda olmayanın bedeni de yanimda olmasın "

Evet bunlar için boşanılır ama hemen değil anne evinde bekar hayatı gibi kolaylık arıyorsanız.

Evlilik terapisi deneyin, eşiniz gelmiyorsa sizinle siz gidin diyeceğim ama cimrilik var diyorsunuz. Devlet hastasnelerinde bu imkan var mi araştırmak lazım.

Eşinizle son kez konuşun. Bu evliliğin catladigini bildirin. Yol aradığınızı en son çare olarak boşanmak zorunda olduğunuzun mesajını inceden verin .

Bu süre zarfında mesleginize dönün. Birikim yapın,yapmaya çalışın.

Maasiniz iyi olursa , nafaka ve maaş ile kiralık bir evde geçirebilirsiniz.

Bakıcı yerinede aileyle konusabilirsiniz.

Pat diye boşanadabilirsiniz , çocuğunuz daha büyümeden babaya alismadan . O zamanda biraz fedakarlık yapacaksınız ailenize.

çok saçma evlilik mi bu şimdi yaşamak mı. var yemez insanları da anlamıyorum. elletteki paraları savuralım demiyorum ama insan eşinin çocuğun yaşam kalitesi imkanı olduğu halde düşürmemeli bence. diğer konular da can sıkıcı.

Yeni üye ve cinsellik :110:

Gerçekten çok enteresansınız.
Yorum yapmak için yapmışsınız.
Kadın oraya o kadar şey yazmış, siz aradan çekip cinsellik demişsiniz.
Üstelik sanki fantezilerini anlatmış, 2 yıldır kardeş kardeş uyuyoruz yazmış zaten. Cinsellik falan yok yani. Ne konuda, ne kadının hayatında. Rahat olabilirsiniz.
Defalarca burada söylendi, inanmadığınız konu için şikayet et butonuna basın, yetkililer bakar zaten. Burada yazmanıza gerek yok.

Back
X