Hırpalandım

Canim sıkıldı bide kuzenler felan canim çok sıkıldı

[QUObatatees, post: 41530421, member: 594035"]Valla ne yalan soyliyim pek inandirici gelmedi bana bu hikaye iki konuda da 15 yas takintisi var yani bilemedim [/QUOTE]
Cok Basit çünki 15 yaşındaydı.

Arkadaşlar eleştirmişsiniz ancak tavsiye vermemeniz üzücü benim amacim tavsiye almak

[Q. TE="cankuslarinannesi, post: 41530510, member: 661426"]Bence geciken bi BAN sozkonusu..amac belli [/QUOTE]
Ban ne

Ben konunun sahte olduğunu düşünüyorum yönetime bildirdim.

Massallahhhh cnm :)

Arkadaşlar eleştirmişsiniz ancak tavsiye vermemeniz üzücü benim amacim tavsiye almak
eleştrimek değilde inandırıcı bulmadık diyelim. 15 yaşında hazırdın ilk deneyimini yaşadın sonra gittin bunu annene anlattın (geçen konuda söylemişti) o da normal karşıladı çünkü takmazmış böyle şeyleri. sonnra eve attığın çocuk seni sorgulayınca güvenliği çağırıp dövdürüp evden attırdın. bir şey merak ediyorum olay amerikan gençlik dizilerinde mi geçiyor? 3 aydır birlikte olduğun çocuk senle yatınca niye bakire değilsin diye sorgulasınki. o kafadaysa bile yatar kalkar geçer gider. yani böyle bir konuda ne tavsiyesi olabilir ki? adam tut dövdür? güvenliğe para ver o tekrar dövsün?

Oyle ama iste insanin gururu kırılıyor. Fena koydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…