Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hırpalandım
- Konu Sahibi nilbeste
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ramazan mı dokundu sana anlamadım kiHayır psikolojik bir travma yaşamadım çünki ben bu cinselliĝin ne olduğunu 13 yasimda araştirmaya baslamistim14 yasimda yasamayi dusundum psikolojik olarak hazir oldugumda on bes yasindaydim ve yasadim yasadiktan sonra dunyanin en mutlu kızı bendim.
bi değiştir bakalım yediğini içtiğini, tarçınI mı çok koyuyorsun acaba? Malum afrodizyak
çok güzel bir örneksin. mutlu olmuşmuş. bravo.. bunu okuyan 14 15 yaşında kızlar var burada. yok 14 yaında yaşamak istemişte yok 15 yaşındaymış yaşadığındada. yok en mutlu kız olmuşta yaşayınca.Hayır psikolojik bir travma yaşamadım çünki ben bu cinselliĝin ne olduğunu 13 yasimda araştirmaya baslamistim14 yasimda yasamayi dusundum psikolojik olarak hazir oldugumda on bes yasindaydim ve yasadim yasadiktan sonra dunyanin en mutlu kızı bendim.
oturun derslerinizi çalışın. herşeyi bu kadar erken yaşamayın. çocuk yaşta hemde
Belkide ben erken yasadim bilmiyorumçok güzel bir örneksin. mutlu olmuşmuş. bravo.. bunu okuyan 14 15 yaşında kızlar var burada. yok 14 yaında yaşamak istemişte yok 15 yaşındaymış yaşadığındada. yok en mutlu kız olmuşta yaşayınca.
oturun derslerinizi çalışın. herşeyi bu kadar erken yaşamayın. çocuk yaşta hemde
Belki mi?Belkide ben erken yasadim bilmiyorum
Suan 19 yasindayimmadem o kadar olgunsun 15 yaşında cinsellik yaşamışsın ve gayet rahatsın bu konuda, niye 15 yaşında kuzeninin bavulunda doğum kontrol hapı buldun diye kahrediyosun kendini bacım ? bu arada yaş 15 var mı senin :)
kuzeninden üstün tarafın ne peki, sen yaşıyosun o niye yaşayamasın aynı yaşta ?Suan 19 yasindayim