• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hırpalandım

Güzelim madem 13 yaşında cinselliği araştırmaya başladın 15 yaşında kendini hazır hissettiğinide anladın... Öyleyse sevgiline nasıl tepki vermen gerektiğinide biliyorsundur. Bunca zamanın tecrübesi olmuştur illa kiii
Canim sıkıldı bide kuzenler felan canim çok sıkıldı

[QUObatatees, post: 41530421, member: 594035"]Valla ne yalan soyliyim pek inandirici gelmedi bana bu hikaye iki konuda da 15 yas takintisi var yani bilemedim :KK14:[/QUOTE]
Cok Basit çünki 15 yaşındaydı.

Arkadaşlar eleştirmişsiniz ancak tavsiye vermemeniz üzücü benim amacim tavsiye almak

[Q. TE="cankuslarinannesi, post: 41530510, member: 661426"]Bence geciken bi BAN sozkonusu..amac belli [/QUOTE]
Ban ne

Hayır psikolojik bir travma yaşamadım çünki ben bu cinselliĝin ne olduğunu 13 yasimda araştirmaya baslamistim14 yasimda yasamayi dusundum psikolojik olarak hazir oldugumda on bes yasindaydim ve yasadim yasadiktan sonra dunyanin en mutlu kızı bendim.

Massallahhhh cnm :)

Arkadaşlar eleştirmişsiniz ancak tavsiye vermemeniz üzücü benim amacim tavsiye almak
eleştrimek değilde inandırıcı bulmadık diyelim. 15 yaşında hazırdın ilk deneyimini yaşadın sonra gittin bunu annene anlattın (geçen konuda söylemişti) o da normal karşıladı çünkü takmazmış böyle şeyleri. sonnra eve attığın çocuk seni sorgulayınca güvenliği çağırıp dövdürüp evden attırdın. bir şey merak ediyorum olay amerikan gençlik dizilerinde mi geçiyor? 3 aydır birlikte olduğun çocuk senle yatınca niye bakire değilsin diye sorgulasınki. o kafadaysa bile yatar kalkar geçer gider. yani böyle bir konuda ne tavsiyesi olabilir ki? adam tut dövdür? güvenliğe para ver o tekrar dövsün?

eleştrimek değilde inandırıcı bulmadık diyelim. 15 yaşında hazırdın ilk deneyimini yaşadın sonra gittin bunu annene anlattın (geçen konuda söylemişti) o da normal karşıladı çünkü takmazmış böyle şeyleri. sonnra eve attığın çocuk seni sorgulayınca güvenliği çağırıp dövdürüp evden attırdın. bir şey merak ediyorum olay amerikan gençlik dizilerinde mi geçiyor? 3 aydır birlikte olduğun çocuk senle yatınca niye bakire değilsin diye sorgulasınki. o kafadaysa bile yatar kalkar geçer gider. yani böyle bir konuda ne tavsiyesi olabilir ki? adam tut dövdür? güvenliğe para ver o tekrar dövsün?
Oyle ama iste insanin gururu kırılıyor. Fena koydu

Back
X