Zaten hem evlenmeden biriyle beraber olup hemde laf etmek saçmalık.madem çok istiyor bakire kız gitsin evlensin bakire kızla demi,Sana zarar verebilecek bi insanmis keske iyi tanimadan birlikte olmasaydin neyse cezasini bulmus insallah musallat olmaz basina..
Kimsenin sana zarar vermeye yargilamaya hakki yok
Derken?? Kendinizi ne icin motive edeceksiniz? Mesajin bu kismi bi bana mi tuhaf geldikendimi motive edebilmek
Siz 15 yasındaki kuzeninizin bavulundan doğum kontrol hapı bulan bayan değilmisiniz? Sürekli cinsellik içerikli konular açmanız enterasan.
Bu aralar yaz oldu uni sinavi bitti benimde kuzenimin okulu tatil o yuzden bu aralar aksiyonum çokSiz 15 yasındaki kuzeninizin bavulundan doğum kontrol hapı bulan bayan değilmisiniz? Sürekli cinsellik içerikli konular açmanız enterasan.
Aferim iyi yapmışın . Şimdi her önüne gelenle yatıp kalk.Hayır psikolojik bir travma yaşamadım çünki ben bu cinselliĝin ne olduğunu 13 yasimda araştirmaya baslamistim14 yasimda yasamayi dusundum psikolojik olarak hazir oldugumda on bes yasindaydim ve yasadim yasadiktan sonra dunyanin en mutlu kızı bendim.
Aynen öyle... İlginçaynen oyle cani sikiliyo galiba bide surekli 15 yasindayim demez mi
Bu aralar yaz oldu uni sinavi bitti benimde kuzenimin okulu tatil o yuzden bu aralar aksiyonum çok
Güzelim madem 13 yaşında cinselliği araştırmaya başladın 15 yaşında kendini hazır hissettiğinide anladın... Öyleyse sevgiline nasıl tepki vermen gerektiğinide biliyorsundur. Bunca zamanın tecrübesi olmuştur illa kiiiBu aralar yaz oldu uni sinavi bitti benimde kuzenimin okulu tatil o yuzden bu aralar aksiyonum çok
Bugünlerde canim cok sıkılıyor gerçekten sıkıntılı günler geciriyorumDerken?? Kendinizi ne icin motive edeceksiniz? Mesajin bu kismi bi bana mi tuhaf geldi
Hic bilemedik biz oyle seylerevden güvenliklemi attırdınız:) vuuu residans hayatı başka oluyor canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?